Hur man säljer en begagnad motorcykel

Det mest effektiva sättet att sälja en motorcykel är att placera flera annonser i olika medier samtidigt. Utstationering reklam på internet kommer att samla enorma täckning omedelbart, men inte rabatt eller förbise betydelsen av reklam lokalt med hemlagad inlägg och lokala tidningsannonser. Flera, tydliga fotografier av motorcykeln --- åtföljas av kortfattade och detaljerade beskrivningar --- kommer att bli nödvändigt att dra något mer än flyktigt intresse vad du säljer. Saker du behöver
Motorcykel
Datorer
Printer Review Digitalkamera
Fordon titel
Visa fler instruktioner
1

Design och distribuera " Till salu "-skyltar som kan hängas i högtrafikerade områden såsom varuhus.

För bästa resultat, din" borde Till salu "skylt innehålla några digitala bilder på motorcykeln, tagna från olika vinklar och avstånd. Kompletterande text bör vara kort och koncist, medan likväl inklusive alla viktiga behovet av att få information.

Ner i annonsen ska ha flera taggar med ditt namn och telefonnummer tryckt på dem, så att berörda parter kan riva en off och kontakta dig.

När du har inkluderat alla relevanta bilder och information, skriva ut flera färgkopior för distribution.
2

Post på en populär och ansedd försäljning webbplats, som eBay Motors. Webbplatser som eBay Motors har en ifyllbart mall för dem som vill sälja en bil på Ebay.

Specifikt behöver du flera digitala bilder på din motorcykel, som sedan laddas ner till posten profilen. Du bör ta många tydliga, väl upplysta fotografier av kroppen från olika vinklar, motorn, vägmätare, och närbilder av bucklor eller repor. Den digitala kameran du använder bör ha en upplösning på minst 1024 x 768 pixlar.

Information som krävs för en online-bil utstationering är mycket mer involverad än den information som du normalt skulle ingå i en "Till salu" utskriften. Du kommer att behöva lämna en detaljerad rapport fordon historia, och du måste ha bilen titeln redo att överföra till köparen av din motorcykel. Addera 3

Ta ut annonser i din lokala papper (s). Detta kommer att innebära att skicka ett mail med din annons till annons-avdelningen av papperet, skriven precis som du vill att annonsen ska visas. Det kommer att finnas ett ord gräns på din annons, i allmänhet, är inlämnade annonser begränsas till tre eller fyra rader text. Avgifter för att placera en annons i tidningen varierar beroende på popularitet och utbredningsområde för papperet i fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108252.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.