Hayabusa Undertail Installation

Som Suzukis snabbaste serietillverkade motorcykel, förlitar sig Hayabusa GSX-1300R på en strömlinjeformad kåpa för att skära genom vinden. Medan den svepande karossen är lika attraktiv som den är funktionell, är utseendet på Hayabusa bakre änden fläckas av dess stora plast bakskärm. Flera tillverkare erbjuder nu en undertail kit att ta bort framskärmen och stänga det tomma utrymmet under svansen spackling. Som en extra bonus, många undertail kit innehåller integrerade blinkers för att slutföra cykelns aerodynamik och ser bra ut från alla vinklar. Installationen är ganska enkel och kan fyllas i på mindre än en timme. Saker du behöver
4-mm insexnyckel
Hylsnyckel
12-mm hylsa
Rotary Tool Review Kapskiva
Visa fler instruktioner

1

bort passagerarsätet, med säte spärren under den vänstra sidan av svansen spackling. Lyft upp dynan på framsidan av sadeln, skruva både sätets montering bultar med en 4-mm insexnyckel och ta bort sätet från rälsen. Ta tågresenären grab från bakre ramen, med en hylsnyckel och en 12-mm-uttaget.
2

Skruva svansen spackling bultar med en 4-mm insexnyckel. Två av bultarna är placerade inuti avdelningen under passagerarsätet. De återstående två bultarna är på framsidan av svansen formplåten, under basen av gastank. Dra plasten popnitar ut från botten av svansen spackling. Addera 3

Skjut försiktigt svansen spackling borta från bensintanken. Nå under kåpan och dra ur blinkers och bakljus från motorcykeln kabelnätet. Dra svansen spackling av den bakre ramen helt. Vid denna punkt, kommer endast det nedre facket och bakskärm fästas på den bakre ramen.
4

Skär bakskärmen bort av nedre facket, med ett roterande verktyg och en kapskiva. Skär fender spola med botten av facket för att ge gott om utrymme för nya undertail att falla på plats.
5

Skjut svansen spackling över den bakre ramen och det nedre facket. Skjut nya undertail mellan svansen spackling och de bakre skenorna ram. Dra undertail kontakter blinkers runt ramen järnväg och ansluta dem till ledningsnätet. Återanslut baklykta att utnyttja.
6

Tryck på plast popnitar genom svansen spackling, den undertail och in i rambalkar. Skruva svansen spackling montering bultar på plats med hjälp av en 4-mm insexnyckel.
7

Montera sadeln på motorcykeln, med en 4-mm insexnyckel. Montera handtaget passageraren grab på den bakre ramen, med en hylsnyckel och en 12-mm-uttaget. Lås passagerarsätet på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110902.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.