Hur får man en Gold Wing On & Off en Trailer

Honda Gold Wings är kvintessensen touring motorcykel för många entusiaster. Först infördes 1975, var Gold Wing ursprungligen drivs av en platt fyrcylindrig motor. Som Gold Wing utvecklats under åren, övergick den till en större, full spackling motorcykel som drivs av en platt sex-cylindrig motor. Designad för extremt långa turnerande med optimal komfort i åtanke, blev Gold Wing större och tyngre med åren. Många Gold Wing ägare kan kräva förmågan att släpet och bogsera motorcykeln. Liksom alla motorcyklar, kan Gold Wing sättas på en släpvagn och säkras för bogsering till önskad plats. Saker du behöver
Kraftig
motorcykel trailer spännband
Visa fler instruktioner
Laddar en Gold Wing på en trailer
1

Drive Gold Wing uppför rampen om du har en motorcykel släpvagn med metall kanaler att anpassa hjulen. Om den lastas en vanlig trailer, satte två starka individer på vardera sida av motorcykeln för att gå upp för rampen på släpet. Kör Gold Wing upp långsamt, om så önskas.
2

Engagera sidostödet när din motorcykel är på släpvagnen. Detta gör att du kan kliva av motorcykeln och placera det. Om din släpvagn med en framhjulsdriven chock, låsa framdäcket in det.
3

Bifoga ett tie-down rem krok till toppen av den högra gaffeln på framför motorcykeln . Sakta Ratchet tie-ner remmen så att motorcykeln lyfts sidostödet tills du har det nära till fullt upprätt läge. Flytta till den vänstra sidan. Bifoga ett tie-down rem krok till vänster gaffel och dra åt den. Flytta från sida till sida, gradvis åtstramning tills framvagnen komprimeras. Detta kommer att förhindra att krokarna från att studsade när du går över gupp på vägen.
4

Fäst tie-down rem krokar till en fast fästpunkt i den bakre, som passageraren peg mount. Använda en rem på varje sida och gradvis åt på båda sidorna för att komprimera bakvagnen.
5

Justera spännband så att motorcykeln är i fullständig upprätt läge. Om du har ett block för att placera bakom bakhjulet så att motorcykeln från att flytta tillbaka, satte den på plats. Överväg att sätta motorcykeln i första växeln för att förhindra förskjutning samt.
6

Lossa höger spännband långsamt när du vill lossa Gold Wing. När motorcykeln vilar på sidostödet, ta bort resten av spännband. Använda minst två starka individer, sakta sänka motorcykeln tillbaka nerför rampen, var noga med att modulera hastigheten på motorcykeln med bromshandtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111136.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.