Specifikationer för 2000 Suzuki Katana 600

för 2000 Suzuki GSX600F, även känd som Katana, har länge varit en mycket populär entréplan sport cykel. För dem som trodde att det var klokt att undvika mer kraftfull 600 kubikcentimeter, cc, sport cyklar men ville ändå spänningen i att äga ett in-line fyra japanska motorcykel, har Katana, under många år, erbjöd den perfekta lösningen. Motor och växellåda

Även om det anses vara ett "svagare" 600 klass motorcykel, är från 2000 Suzuki GSX600F Katana en sport cykel rakt igenom. Den Katana har en in-line fyra motor med en cylindervolym på 599cc ungefär som resten av de 600 klassen japanska sport cyklar. Men till skillnad från nyare bränsleinsprutning, vätskekyld motorcyklar, är Katana motor carbureted och luft /oljekylda. Den Katana har en imponerande kompressionsförhållande 11.3:1 - vilket är i paritet med övriga 600 cyklar klass sport - ger det en god dos av makt och även säga GSX600F körs optimalt med högre oktan gas. Slutligen är Katana växellåda sexväxlad och motorn ger sin makt till bakhjulet via en kedja.
Bromsar, hjul och Suspension

2000 Katana använder två kolv dubbla skivbromsar fram och två kolvar enstaka bromsar disk i baksätet - ganska standard bromsar för årsmodell. Framhjulet använder en 120/70 ZR17 däck medan bakhjulet använder en något underdimensionerad 150/70 ZR17 däck, vilket ger motorcykeln mindre rak linje makt samtidigt kraftigt öka smidighet på cykeln. Den främre änden använder standard teleskopiska stötdämpare spiralfjäder - en teknik som har förnyats under de senaste åren med inverterade teleskopiska chocker bättre lämpade för racing prestanda - medan de bakre använder en standard progressiv arm länkage swing. Allt som allt, bromsar, hjul och specifikationer fjädring är något mindre aggressiva än mer kraftfulla 600S, men denna cykel har fortfarande gott om kraft för den genomsnittliga pendling ryttaren.
Mått och vikt

Katana är en mindre aggressiv, mer bekväm, sportig motorcykel gör den idealisk för längre turer. Sitthöjden är en relativt vanlig 30,9 tum medan den totala höjden, längden och bredden på cykeln kom in på 47,0, 84,1 och 29,3 i resp. Hjulbasen - Avståndet mellan de främre och bakre hjul kontaktpunkter - åtgärder på 57,9 inches, vilket gör det till en mycket stabil cykel för sin mindre kroppsstorlek. Jämfört med nyare motorcyklar, 2000 GSX600F s £ 459,6. torrvikt verkar ganska tung, men detta, tillsammans med den långa hjulbasen, låg resning och mindre bakre däck gör motorcykeln en perfekt kombination av både stabilitet och smidighet.
Diverse

För dem som tittar allvarligt på att köpa en 2000 Katana 600, finns det några diverse fakta som kan vara av intresse. Bränsletanken rymmer 5,3 gal, en mycket betydande belopp i jämförelse med andra sport cyklar, vilket bidrar till dess värde som en mer kraftfull och smidig pendlare cykel. Motorn har en elektrisk start, så det kommer inte finnas någon kämpar med en kick-start, och färgalternativ i 2000 var rött och blått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109557.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.