Hur man mäter en motorcykel vindruta

Motorcykel vindskydd är utformade för att blockera vinden från föraren för att förhindra trötthet under långa resor på ditt fordon. De håller också insekter och buggar från att slå dig när du reser. Att köpa rätt vindrutan för din motorcykel, måste du känna till detaljerna i din motorcykel och hur du vill ha det utformat. Med de rätta måtten, kan du hitta en vindruta som inte bara kommer att ge mest nytta för dig, men också en som avsevärt kommer att förbättra utseendet på din motorcykel. Saker du behöver
Måttband
WoodWorkers vinkel eller gradskiva
Visa fler instruktioner
1

Mät över diametern av motorcykeln strålkastare med ett måttband så du kan använda detta mått som en utgångspunkt i att hitta rätt vindrutan. Motorcykeln vindrutan måste följa tätt till denna diameter för bästa fördel.
2

Mät den vertikala vinkeln på främre motorcykelgafflar med en gradskiva eller möbelsnickare vinkel för att bestämma graden av vinkeln för vindrutan. För estetik, samt nyttan för den ryttaren måste vindrutan vinkel för att matcha vinkeln på framgaffeln.
3

Sitt på motorcykeln i normal körställning och har någon annan Mät från den punkt där vindrutan fäster motorcykeln, rakt upp till den punkt där det är även med spetsen på näsan.
4

Applicera den vinkel som du mätte från de främre gafflarna på din motorcykel till den höjd som du mätte i steg 3, kom ihåg att ta med höjden tillbaka till höjden på nästippen när du ansöker vinkeln, och sedan läsa den mätning som du har. Detta blir den totala höjden på vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106339.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.