Hur Sänk MC Försäkring

Det finns inget som att ta den första resa ut i återförsäljaravtalet på din splitternya Busa. Men att behöva handskas med en försäkring som kostar mer än en helt ny Mustang tar allt det roliga ur sprängning längs motorvägen vid 180. Det finns sätt att sänka din försäkring på en motorcykel, så akta. Saker du behöver
Körkort med motorcykel påskrift
motorcykel säkerhet kurs certifikat
Visa fler instruktioner
Know Your Bike
1

Kontrollera din motorcykel motor storlek . Ju större förskjutning, desto högre du betalar.
2

Kontrollera försäkringsbolaget klassificerar din cykel på rätt sätt. Sport cyklar är dyrare att försäkra än standard, så se till att försäkringsbolaget är inte kategorisera din standard som en sport cykel.
3

Leta efter en begagnad cykel. Försäkringsbolagen tar motorcykelns året beaktas. Den nyare motorcykeln, desto mer betalar du.
Ride och forskning ansvarsfullt
4

Delta i en MSF (Motorcykel Safety Foundation) kurs. Ju mer trovärdig erfarenhet du har på vägen, kommer det billigare din premie är, tack vare rabatter säkerhet kurs. Försäkringsbolagen vill veta att deras kunder är att göra ett tappert försök att stanna säkert på gatan och kommer att belöna i gengäld.
5

Avstå från fortkörning, wheelies och andra former av huliganism på vägen som kunde leda till en olycka eller fängelse. Se till att hålla ett rent ridning och körning rekord och spara busstreck för spåret eller Drakstjärten.
6

Fråga om rabatter som certifikat säkerhet kurs, medlemskap till en motorcykel organisation, eller om du äger mer än en motorcykel.
7

Shoppa runt för offerter. Nöj dig inte på ett försäkringsbolag tills du har hittat den billigaste premien med den mest imponerande täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106570.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.