Verktyg för Motorcycle Mechanics

Motorcykel mekanik främst använda verktyg för liten motor mekanik. Bortsett från en persons grundliga kunskaper om utrustningens delar och drift samt hans förmåga att lösa problem, pålitliga verktyg är viktigt för honom att bestämma de specifika problemen med cyklar och ge snabba och korrekta diagnoser för dem. När en cykel går sönder, måste mekanikern diagnostisera mekaniska, bränsle och elektriska program för att göra nödvändiga reparationer. En cykel kräver också regelbunden service för att minimera risken för haverier och hålla den körs på optimal prestanda. Mutterdragare

En skiftnyckel är alltid en del av en motorcykel mekaniker verktygslåda. Den levereras i många olika typer och storlekar. Var och en ger grepp och mekanisk fördel applicera vridmoment för att vända och muttrar eller dra dem för att hindra dem från att vända. De mest praktiska som ska ingå i en motorcykel mekaniker verktyg inkluderar Blocknycklar. De ger oftast verktyg med storlekar från 6mm till 14mm, 17mm och 19mm. Det är idealiskt att ha minst två uppsättningar av dessa nycklar: en för muttern och ett för skruvskallen. Det är också praktiskt att ha en uppsättning av små, obestämd tändning nycklar för att specifikt tillgodose behoven av öppna delarna end tändning. Eftersom det finns många typer av skiftnycklar passar för specifika mekaniker fungerar är en skiftnyckel rack också viktigt för alla mekaniker för korrekt lagring och hantering av nycklar.
Skruvmejslar

Skruvdragare - små och korta ettor till stora och långa sådana - är grundläggande verktyg en motorcykel mekaniker behöver i varje underhåll eller reparation jobb i en cykel. Bortsett från den populära spår-och Phillips, det finns fler typer av skruvskallar som kan behöva särskilda typer av skruvmejslar såsom allen, stjärna och fyrkantiga drivers. En skruvmejsel kan också användas som ett hjälpmedel för olika typer av nyfikna, mejsling och levering.
Slagskruvdragare

Phillips skruvar som används i många motorcyklar verkligen låsa på gängorna i aluminium vevhus. Om de behöver tas bort, i stället för den grundläggande skruvmejsel, är en mutterdragare bäst används. Effekterna Föraren kan antingen använda Driver bitar eller uttag. När du använder en mutterdragare, är rätt storlek på en bit eller uttag placeras på föraren, sedan på skruven. Mekanikern vrider kroppen av föraren i den riktning som är avsedd för en tur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108783.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.