Honda 1000 Fireblade specifikation

Den CBR1000RR är en sport cykel byggd av Honda, baserad på Honda racercyklar, som först dök upp på scenen 2004. Cykeln ersatte 954 cc Fireblade och höll Fireblade smeknamn. Denna senare version har en 600 cc lillebror kallas CBR600RR. Den 2011 versionen av CBR1000RR finns i svart, rött och svart, och blå, vit, orange och röda färger. Motor

Fireblade har en 999 kubikcentimeter motor med fyra cylindrar inline och fyra ventiler per cylinder. Ventilerna styrs av en dubbel överliggande kamaxel konfiguration. Den borrning och slaglängd hos motorn (hålet är diametern på motorns cylinder och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner) är 2,99 inches med 2,16 inches. Kompressionsförhållandet hos motorn är 12,3-till-en, som är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag.

Fireblade motor använder dubbel injektion skede bränsle och tändningen Systemet är en digital transistoriserad typ med tredimensionell kartläggning. Tändningen styrs av datorn. The Fireblade använder en 530 O-ring förseglade kedja som slutdrivsystemet att överföra motorns kraft till bakre Addera Chassis

hjulet. Växellådan har sex hastigheter.

Den främre hjulupphängningen på cykeln är en 1,7-tums diameter, inverterad patron justerbar gaffel med 4,3 inches av resor. Resor: avståndet suspensionen kan fritt röra sig upp och ned. Bakfjädringen använder en länk-typ, enkel justerbar stötdämpare med 5,4 inches av resor.

Den främre bromsen har två skivor med 12,6-tums diameter med fyrkolvsok och bakbromsen har en enda skiva av 8,7- tums diameter. Den främre radialdäcket är 1207/70ZR-17 storlek och den bakre radialdäck är 2,8 inches bredare 190/50ZR-17 storlek. Honda säljer också en version av Fireblade med ett låsningsfritt bromssystem.
Mått

Fireblade har en 55,4-tums hjulbas och en plats i en höjd av 32,3 inches. Den rake, eller castervinkel av cykeln, är 23.3 grader och leden är 3,8 inches.

Fireblade väger 439 pounds med bränsle och olja lastas, och har en bränsletank som rymmer 4.7 liter med 1,06 gallon reservtank. Cykeln har en bränsleförbrukning på 37 miles per gallon och uppfyller miljöutsläpp Protection Agency standarder. Honda tillverkar också en California version som uppfyller California Air Resources Board standarder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109326.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.