Hur ansöker ett Header Wrap

Avgassystem headers på bilar och motorcyklar producerar en hel del värme. Inslagning huvudet kan öka värmen inuti röret, att öka mängden av avgas rensning. Dock är förbättringen i prestanda inte så stor, så den vanliga orsaken till att du packa dina rören är för utseende. Det är inte svårt att tillämpa en header wrap och är något du kan göra i en eftermiddag med lite tålamod. Header wrap kan lägga små prestandavinster, skydda utsidan av röret och ge din cykel en egen look. Saker du behöver
Header wrap
Exhaust header
Rostfria klämmor
Vatten
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Ta bort huvudledningen från cykeln. Avgassystemet header är lätt insvept när de tas bort från cykeln. Se till att du placerar huvudet klämman över röret innan du börjar omslag.
2

Blötlägg röret wrap i vatten. Öppna förpackningen och släpp rullen av huvudet wrap i en hink med vatten och låt det sitta en stund innan du tar bort. Addera 3

Linda röret. Börjar på svansen slutet av röret, börja omslag, fästa den lösa änden med din första wrap. Lägg en rostfri klämma buntband för att fästa änden eller använda rostfri tråd. Fortsätt omslag, överlappar varandra följande wrap med en fjärdedel av wrap bredd. Avsluta omslag i spetsen av röret, som lämnar utrymme för rörets huvudklämman.
4

Säkra wrap med klämmor. Se till att båda ändarna av röret wrap är säkrade med klämmor. Oavsett om du väljer rostfritt wraps stål slips eller tråd är ditt beslut. Det beror på den speciella utseende du försöker uppnå.
5

Sätt tillbaka röret till motorn huvudet. Bolt sidhuvudet på plats igen, och börja din cykel. Du ser "rök", men detta är verkligen en kombination av ånga och partiklar och är inget att oroa sig för. När wrap är torr och härdad, kommer det att sluta röka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110316.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.