Hur stelnar jag suspensionen på en Honda XR 200?

Mäldsuspensionen inställning på en XR200 är oftast ganska mjuk för trail och enduro ridning. För någon större eller funderar på att åka motorcykel lite mer aggressivt, hårdnande suspensionen kan krävas. Detta kommer att göra cykeln allmänhet rida lite grövre. Men över stora hinder eller knölar, kommer upphävandet har kapacitet att suga upp träffen istället bottna. Saker du behöver
Motorcykel centrum står
Stor, platt skruvmejsel
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på ett center stativ . Kontrollera att den bakre chock montering och bakre däcket dinglar fritt. För att göra detta, dra cykeln lite längre fram på stativet än vanligtvis placeras.
2

Leta låsmuttern på toppen av den bakre stöt av motorcykeln, mellan a-armen och bakskärm. Placera en stor skruvmejsel på tanden av låsmuttern och pundet loss med en hammare.
3

bort låsmuttern genom att skruva den moturs. Gör samma sak med hela chock montering. Detta kommer att sträcka chocken, vilket ledde till att omfatta ett större område.
4

Dra åt låsmuttern tillbaka ner på chocken monteringen genom att vrida den medurs. Sen pund tillbaka ordentligt på plats med hjälp av hammaren.
5

Lokalisera dämpande kontroll skruven på stöttrycket montering på vänster sida av motorcykeln. Twist det flera klick moturs för att kompensera för upphängning förändring med skruvmejseln (Skruven kommer faktiskt klickar som det visar).
6

provköra motorcykeln att kontrollera suspension. Om det fortfarande känns för mjuk, upprepa processen ovan. Om cykeln känns alldeles för stel, lossa chocken något och vrid den dämpande justering tillbaka ett eller två klick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107403.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.