Honda XR 250 L Specifikationer

Honda grundades 1948 och ursprungligen började med att producera motorcyklar. Företaget långsamt förgrenat sin verksamhet till produktion av bilar och sedan började expandera för att producera andra typer av produkter motor drive. Honda började producera smuts cyklar på 1970-talet och har ett omfattande sortiment av smuts cyklar anpassade för alla typer av ridning. Honda XR 250 L var avsedd för motocross eller off-road spår, men produktionen upphörde 2004. Motorspecifikationer

Honda XR 250 L hade en 249 cc, encylindrig, fyrtakts motor. Denna motorns smörjsystem var torr sump och dess kylsystem används luft. De cylinderloppet av denna motor hade en diameter av 2,7 inches och kolvslaget längden var 2,3 inches lång. Denna motorns kompressionsförhållande var 9,3-till-1. Induktionen system av den här motorn var ett membran-konstant hastighet av typen förgasare som hade en diameter av 1,3 inches. Tändsystemet i denna cykel var en kondensator urladdning typ. Standarden transmission på denna cykel var sex-växlad manuell som presenterade en kedjedrift.
Däck och Specifikationer Vikt

frambromsen på Honda XR 250 L var en enda skiva som hade en diameter av 10,6 inches och innehöll en två-kolvsok. Den bakre bromsen på XR 250 L var en enda skiva med en diameter av 10,6 inches. Framdäcket hade ett brett punkt 80 inches och ett däck bildförhållande 100. Den främre kanten hade en diameter av 21 inches. Den bakre däcket hade ett brett punkt 100 inches och ett däck bildförhållande 100. Den bakre kanten av XR 250 L hade en diameter av 18 inches. Vikten av denna cykel var £ 277.
Suspension Specifikationer

Den främre hjulupphängningen var en 1,7-tums Showa patron gaffel med en luft-justerbar främre axeln . Den främre hjulupphängningen hade också en 16-ställning kompressionsdämpning justerbarhet. Den främre hjulupphängningen får framaxeln att resa 9.4 inches. Den bakre upphängningen var en pro-link Showa enda stöt som presenterade en fjäderförspänningen. Det innehöll också en 20-ställning kompression och returdämpning justerbarhet. Den bakre upphängningen tillät bakaxeln att resa 8.7 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108946.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.