Instruktioner för en Jerrys oljeriggar Filter System

Den Jerrys oljeriggar filtersystem är en eftermarknad produkt avsedd för snabb montering på motorcyklar. Systemet består av ett oljefilter och gummipackning kallad en o-ring. Packningen på detta system redan är kopplad till filtret, som skär ner tid eftersom du inte behöver täta de två tillsammans och vänta på dem att torka. Detta förhindrar också att O-ringen från att fastna i motorn senare. Instruktioner för installation av Jerrys oljeriggar filtersystem är enkla. Saker du behöver
cykelställ
Skruvmejsel
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Lås cykeln i ett upprätt läge genom att sätta den i en Cykelställ för installationen.
2

Ta motorhuven från cykeln för att komma till sändningen. Den skruvmejsel du behöver ta bort höljet varierar beroende på märke och modell av motorcykeln.
3

Smörj O-ringen på toppen av oljefiltret med ett skikt av transmission olja. Använd transmissionsolja som är kompatibel med cykelns systemet.
4

Sätt oljefiltret i den runda porten på transmissionen. Twist det i en halv cirkel och slutar. Detta säkrar oljefiltret och motorn igång fullbordar tätningen. Om du vrider filtret mer än detta, kan trycket från motorn få packningen att riva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110195.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.