Hur man reparerar en motorcykel Fairing

Motorcykel kåpor, ungefär som andra motorcykel plast, spricker ganska lätt. Men kåpor, till skillnad från andra plaster, kan kosta hundratals dollar att ersätta. Hellre än att ersätta din spruckna kåpa, fixa det själv. Du kan ganska enkelt åtgärda problemet, och gör fix ser rent och professionellt med bara grundläggande, gemensamma verktyg. Saker du behöver: äldre ragSoldering ironFine-grade
sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Koppla in din lödkolv för att den ska värmas upp. Se till att placera den på sin monter medan den värms upp. Detta kommer att hindra den från att smälta vad föremålen dess placerad på.
2

Använd en gammal trasa att rengöra ytan på kåpan. Fukta trasan om det behövs, och få ytan så ren som möjligt.
3

Använd din uppvärmd lödkolv för att börja smälta plasten bara till kanten av sprickan tillsammans. Oroa dig inte för mycket om hur fix ser hittills, eftersom du kommer att fixa det senare. Var noga med att smälta djupt in i plasten så att den kan smälta ihop så fullständigt som möjligt.
4

Låt plasten svalna i några minuter innan du fortsätter.
5

Användning fint sandpapper för att jämna och rena fix. Ta försiktigt bort eventuella åsar och bubblor i fix, och jämna till ytan för att matcha med resten av kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106367.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.