Hur du ändrar en Sprocket

Motorcyklar som använder dreven har två installerade på cykeln. Ett drev är monterad på sidan av transmissionen och den andra är monterad vid bakhjulet. Kedjehjulen är vilken hjälp drivkedjan för att överföra kraften från motorn till bakhjulet. Kedjehjulet kommer att säkras till motorn och bakhjulet medelst bultar runt kanten av kedjehjulet. Du kommer att behöva några grundläggande verktyg och runt en timme att byta båda dreven. Saker du behöver
Motorcykel jack
Tänger
Ratchet uppsättning
Ny framkugghjulet
Nytt bakdrev
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln i ett väl upplyst område på plan mark. Höj motorcykeln från marken med hjälp av en motorcykel jack. Ta bakaxeln muttern på bakhjulet med en tång.
2

Skjut bakhjulet mot motorn något för att releave spänningen i kedjan. Dra kedjan utanför den främre och bakre drevet.
3

Demontera skruven (s) från mitten av det främre kedjehjulet med en spärrfunktion set. Dra den främre gran utanför sändning. Ta bort skruvarna från kanten av den bakre drevet med en spärrfunktion set och dra det drevet från ratten.
4

Placera den nya främre drevet på transmissionen och dra åt bulten (s). Placera den nya bakre drevet på bakhjulet och dra åt skruvarna.
5

Placera kedjan på de nya dreven. Dra bakhjulet bakåt för att spänna kedjan. Sätt tillbaka och dra åt bakaxeln muttern och sänka cykeln till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110171.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.