Hur man installerar KURYAKYN ISO Grips på en Harley

Grundat för att skapa ett nytt synsätt på hur en skräddarsydd motorcykel ska se ut, KURYAKYN har att erbjuda innovativa produkter för ryttare som försöker undvika ofta kopierade styling cues. Tillhandahållande funktion med formen, KURYAKYN s ISO grepp lindra "trött hand" känslan som ofta förknippas med vibrationen av Harley-Davidsons stora V-twin motorer. Lätt installerat, dessa stilfulla, vadderade handtag är ett välkommet tillbehör för alla Harley-Davidson motorcykel. Saker du behöver
Torx drivrutiner
Hex förare
Blocknyckelsats
Utility kniv eller rakblad
Sandpapper (80-100 grit) katalog Lim lösningsmedel
Visa fler instruktioner
Koppling Grip
1

Ta monteringen kopplingshandtaget genom att ta bort de två skruvarna som håller fast klämman på styret. Dra sedan monteringen kopplingen bort från styret.
2

Lossa de övre och undre skruvarna brytarhus och skjut brytarhuset bort från greppet att exponera hållarflänsar den ursprungliga handtaget. Addera 3

Skär den ursprungliga handtaget på längden med ett rakblad eller vass kniv och ta bort handtaget. Sedan rengör styret ytan med sandpapper och lösningsmedel för att avlägsna limrester eller fragment av det ursprungliga greppet.
4

Test-passa ISO grepp, kontrollera att åsarna i ISO greppet kommer att radas upp med kanalen i strömställarhuset. Ta bort ISO-grepp.
5

Applicera det medföljande limmet jämnt på insidan av greppet och skjut greppet på plats med hjälp av en enkel, flytande rörelse. När greppet glider längs styret, vrid greppet för att hindra limmet från att tryckas upp till kopplingsdosan.
6

Justera greppet på plats och tryck ordentligt för att ställa limmet. Upprätthålla trycket i minst 15 sekunder släpp sedan.
7

Skjut brytarhuset på plats, rikta gummi åsar på ISO grepp med brytarhuset kanaler sedan fast skruvarna för hårt.

8

Placera kopplingshandtaget montering på styret och skruva lätt fast styret spännskruvarna. Justera kopplingshandtaget till önskad position och säkert genom att dra åt de två bultarna.
Gashandtaget
9

Gå gasvajern justerare av rullande eller glidande gummiskydden bort sedan lossa båda kablarna "låsmuttrarna och skadereglerare tills gasspjället ärmen är vid sin lösaste punkten.
10

Ta bort de två skruvarna brytarhus och separat huset. Lyft upp på det område där den bakre kabeln monteras på gaspådrag hylsan och dra kabeländen och mässing fri från gaspedalen hylsan. Ta bort den främre kabeln och passande ur gasreglaget hylsan
11

Skjut ursprungliga gaspådrag hylsan bort från styret och kassera.
12

Skjut ISO grepp /gas hylsan på styret och anslut den främre gasvajern och montering på hylsan. Anslut sedan den bakre kabeln och passande att hylsan.
13

Re-installera brytarhuset och dra åt skruvarna i huset för att fästa den på styret.
14

Drag gasvajern justerare och nötter sylt löst. Justera kablar tills de fungerar ordentligt och dra åt låsmuttrarna. Slutligen omfattar glida eller rulla justeraren.
15

Testa vajrarna är korrekt drift innan motorcykeln körs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106605.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.