Hur du installerar ATV Däck

ATV kan ge några bra off-road roligt. Till skillnad från motorvägen, kan off-road spår har många vassa stenar och törnen som lätt kan pop din ATV däck. Du kan också behöva installera en ATV däck om du kommer att köra i olika förhållanden som kräver en annan däck för optimal dragkraft. Installera ATV däck tar bara lite tid och kan enkelt göras med några leveranser, vilket sparar en dyr resa till en mekaniker. Saker du behöver
Vegetabilisk olja
Flathead skruvmejsel
ATV jack
Tire skiftnyckel
Strap ratchet
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Jack upp ATV axel med däck som du vill byta ut, med ett litet jack eller specifik ATV jack. Skruva loss däcket från ATV axel.
2

Lay kanten uppåt, platt på marken. Tömma däcket så mycket som möjligt. Gör detta genom att öppna stammen däckventilen, tvingar spindeln åt sidan för att släppa ut luften och sedan på knä på däcket för att tvinga ut mer luft. Tvinga skruvmejsel mellan fälgen och lufttomt däck och tryck skruvmejseln handtaget in mot fälgen, fortsätta göra detta runt däcket för att tvinga hela den inre däckvulsten att glida över kanten kanten. Fortsätt att bända och dra i däcket för att få det från fälgen.
3

Applicera lite vegetabilisk olja runt den inre Drop av nya ATV däck för att hjälpa den glida på fälgen vid montering. Placera den nya ATV däcket över kanten.
4

Ställ dig på däcket för att tvinga däcket att glida på fälgen. Du måste avsluta bända den del av däcket du på knä på med en vanlig skruvmejsel. In skruvmejseln mellan fälgen och däcket och dra tillbaka på skruvmejseln handtaget och tvingar däcket att glida på fälgen helt.
5

Kör en rem ratchet runt omkretsen av däcket. Ratchet bandet tills den tvingar däcksidor att böja ut. När den inre däckvulsten vidrör den yttre kanten, kommer däcket ta på luft. Fyll däcken till rätt tryck, med en kompressor. Med cirka 5 till 10 psi kvar att fylla, ta bort remmen Ratchet och avsluta pumpning av däcket.
6

Placera däcket på ATV axel. Använd däcket nyckeln att vrida fast fälgen till axeln. Sänk och ta bort ATV jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106596.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.