Yamaha Warrior Specs

Yamaha Warrior är en av Yamahas "stjärna" motorcykel modeller. Star modeller cruiser typer införts av Yamaha 1996 genom sin första modell som kallas "Royal Star." Flera andra modeller följde, vilket inkluderar Stratoliner, den Roadliner, Raider, Stryker, the Road Star, V-Star, och VMAX. The Warrior släpptes första gången 2002, och den senaste versionen släpptes 2009. Yamaha Warrior har varit med i racing motorcykel dra tävlingar, och är en femfaldig mästare i Hot Rod Cruiser Class of AMA ProStar. Kaross och chassi

2009 Yamaha Warrior har en lätt men stark aluminiumram, en 41mm inverterad gaffel framvagn med 5,3-tums resor, och en mono-shock Dubbelsidig svängarm bak fjädring med 4,3 -tums resor. Krigarens link-typ bakfjädringen tillåter förspänning och returdämpning justering. Detta leder till bättre hantering och manövrerbarhet som är nästan liknar en sport cykel. Yamaha Warriors marknadsförs till köpare som letar efter en kompromiss mellan lyxen av en kryssare, och en prestanda som närmar sig en sport cykel.
Motor och prestanda

2009 Warrior är utrustad med en 102 CID luftkyld tvåcylindrig V-Twin motor med en cylinderdiameter och slaglängd på 97 mm x 113 mm och ett kompressionsförhållande på 8.36:1. Den levereras som standard med en femväxlad close-ratio manuell växellåda med flertallrikskoppling våt koppling. Den har en Twin-Bore elektronisk bränsleinsprutning med gasspjällssensorns (TPS). Den har också ett elektroniskt bränslesystem leveranskontroll med exakt bränsletillförsel indikator, och 3D digitala kartor tändning för varje cylinder. Krigarens imponerande avgassystem, vilket inkluderar rostfria stålrör header och en ljuddämpare, ökar hästkrafter samtidigt minska motorbuller.
Funktioner och prissättning

Yamaha cruiser har en 298-mm dubbel hydraulisk skiva på dess främre bromsarna, och en 282-mm hydraulisk skiva på dess bakre bromsarna. Den levereras som standard med fem-ekrade gjutna hjul, 120/70-ZR18 radiella främre däck, 200/50-ZR17 radiella bakdäcken och en 65,6-tums hjulbas. Det kommer också med LED-bakljus och krom färdiga multi-reflektor strålkastare halogenlampor som ökar nattetid synlighet

2002 Warrior släpptes i tre olika färger:. Metallic Titanium, Imperial Röd och Indigo. Under 2009 var det omgjorda och släpptes i original krigare i Liquid Silver färg, och mörklagd version Midnight Warrior. Som av 2010, är ​​den ursprungliga Warrior annonseras på $ 13.190, medan Midnight Warrior är på $ 13.390.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109523.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.