M109R Raw Exhaust Tips

Avgassystem tips från Raw Designer är tillgängliga för Suzuki M109R. Dessa tips inte behöver förändra motorcykelns systemet lager avgaser, så det finns ingen risk för att förändra utsläppen av cykeln. Tipsen förändrar oftast ljudet av cykeln medan du cyklar, speciellt vid acceleration, så innan du installerar dessa tips vara säker på att du fortfarande kommer att vara i din stad och påstår bullergränser. Scorpion

Scorpion avgassystem tips från Raw Design är formad som krokar. Dessa förkromade tips lägga till mer av ett framförande på cykeln samtidigt bilens utsläpp och avgassystem på plats. På grund av detta, behöver du inte oroa dig för att bryta de utsläppsnivåer lagarna i ditt tillstånd när du installerar dessa tips. Enligt Raw Designs, kan tipsen lägga 3 hästkrafter till M109R och förbättra ljudet av cykeln vid acceleration.
Choaker Kepsar

Choaker caps fäster till slutet av avgasröret för att lägga till en egen look på cykeln. Enligt Raw Designs, förändrar de också ljudet av cykelns avgassystemet. Men de tips öka mottryck på avgassystemet. Mottryck avleder mer motoreffekt från hjulen och vridmoment mot utvisning avgaserna från cylindrarna. Detta betyder minskad makt och långsammare acceleration, även om skillnaden inte är märkbar.
Shotgun

Slutligen gör Raw Designs "shotgun" tips för en mängd av cyklar, inklusive M109R. Dessa tips är kromat stål och kommer att lägga ett dånande ljud vid acceleration. Raw Designs rekommenderar inte att ändra systemet lager avgaserna i M109R. Istället föreslår de att använda dessa tips för att förbättra ljudet av cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109684.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.