Den historia Street Bob

Harley-Davidson Street Bob är en av motorcykel modeller erbjuds i Harleys Dyna linje. Liksom de flesta Harley-Davidson modeller, den har en rik historia som både mc-entusiaster och icke-entusiaster både kommer att finna intressant. Tidiga Bobber Motorcyklar

Harley-Davidson motorcyklar användes av militären under andra världskriget och utrustad med tillbehör såsom ammunition lådor, radioapparater och fästen gevär. När kriget tog slut, var några av dessa motorcyklar kom tillbaka till USA, där civilbefolkningen köpte dem och strippad ner dem eller "knyckte" dem för dagligt bruk. En motorcykel som var avskalad till det allra nödvändigaste blev känd som en "Bobber."
Första Harley-Davidson Street Bobs

Harley-Davidson Street Bob debuterade under 2006 som en del av Dyna linjen. Det producerades som en återgång till den ursprungliga efterkrigstidens bobber cyklar. I linje med den "mindre är mer" bobber filosofi, Harley-Davidson Street Bob presenterade avskalad styling tomrum mest dekoration och alla onödiga instrumentering för att åstadkomma inte bara ett rent utseende, men en lättare totalvikt för snabbare prestanda.
Harley-Davidson Street Bobs Idag

Idag, den senaste Harley-Davidson Street Bob modeller används fortfarande hake estetik ursprungliga inlägget- krig bobbers. Men eftersom dessa är moderna cyklar, är komforten inte offras. Modern teknik paras med avskalad, retro styling för det bästa av båda världar. Komfort och prestanda kombineras med traditionella bobber styling såsom ett lågt hängande säte, "mini-ape" styret och en förkortad back fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108710.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.