Hur man hittar en billig Harley

När du handlar för en Harley-Davidson motorcykel, istället för att tänka på billiga, som i under en viss dollar belopp, tänk på billiga, som i att få mest för vad du spenderar. En sak att komma ihåg när du handlar för en begagnad Harley är kostnaden för de tillbehör och modifieringar som redan kan installeras, vilket innebär att du får mer för pengarna. Saker du behöver
Internet
Tidning
Visa fler instruktioner
1

Sök på Internet för Harley-Davidson motorcyklar. Det finns många webbplatser dedikerade till Harley-Davidson-entusiaster. HDforums.com ger dig en betydande mängd information och synpunkter från Harley ägare och tillåter dig att delta i diskussioner. Du kan hitta recensioner och jämförelser av Harley-Davidson motorcyklar på Motorcycle.com. Harley-Davidson webbplats kan du söka efter begagnade Harleys.
2

Konsultera National Automobile Dealers Association (NADA) guider hemsida för en riktlinje för hur mycket motorcykeln du vill ha kommer att kosta. NADA sätter värdet på fordon baserade delvis på information som erhålls från försäljningstransaktioner av fordon. Värdena kan ändras från månad till månad, beroende på hur ofta informationen blir tillgänglig. Från NADA hemsida, klicka på "motorcykel" och sedan "Motorcycle Values." Välj tillverkare, år och modell och eventuella tillval som ingår på motorcykeln. Klicka på "vänja värde." Detta kommer att ge dig de låga, genomsnittliga och rekommenderat notering priser du behöver för att kunna förhandla fram ett rimligt pris.
3

Besök din lokala Harley-Davidson återförsäljare. Du kan hitta din lokala återförsäljare genom att gå till Harley-Davidson hemsida och klicka på "Dealer Locator". Vid återförsäljare, hittar du flera begagnade Harleys till salu. Leta efter extramaterial som följer med köpet, såsom ett anpassat avgas, sadelväskor eller specialutgåvor av motorcykeln. Självklart, om du har mekaniska färdigheter, kan du kanske köpa en motorcykel med mindre mekaniska problem till ett lägre pris än de du skulle hitta på utställningslokalen golvet.
4

Titta i din lokala tidningens sekretessbelagda delen för begagnade Harley-Davidson motorcyklar till salu. Fråga säljaren direkt om han letar efter en snabb försäljning. Om så är fallet, kommer han att vara mer benägna att förhandla om priset. Gör inte en affär om han inte har titeln i handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108728.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.