Hur du ansluter en moped Kill Switch

Hittade på motorcyklar, skotrar och mopeder, döda switchar är en säkerhetsfunktion för att stänga av, eller "döda" motorn i händelse av nödsituation. Ansluts i serie med motorns tändning, då öppnade en kill switch bryter strömmen till motorn på samma sätt som att vrida om startnyckeln. Medan många modeller är fabrik utrustad med säkerhetsfunktion, haka upp en eftermarknad kill switch på en moped är en enkel procedur som kommer att se till att motorn snabbt kan kopplas ur vid behov. Saker du behöver
Elektriska tång
Clamp-on Kill Switch Sida 2 tube-stil snabbkopplingar
Skruvmejsel
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera den svarta jordkabeln som sitter på undersidan av tändningslåset. Fäst jordledningen, 6 inches från tändningen, med ett par elektriska tänger.
2

Orient kill switch så att knappen på brytaren är vänd mot dig. Sätt i kabeln på den vänstra sidan av kill omkopplaren in i en ände av ett rör-stil snabbkoppling. Sätt i avsnitt av tråd fäst vid tändning in i den motsatta änden av snabbkoppling. Crimp connecter ordentligt på trådarna med de elektriska tång. Upprepa proceduren med den andra delen av tråden som skars ur tändningslåset och tråden kommer från höger sida av kill switch.
3

Fäst kill switch till höger styrstång, anliggande omkopplaren mot spjällhuset. Fäst de skarvade kablarna, kör från kill switch till tändningen, på styret med buntband.
4

Test växeln. Ställ kill switch till "stängt" läge. Starta motorn och dra i spaken med tummen. Kontrollera igen anslutningarna om brytaren inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111471.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.