Hur anpassa min Harley Sportster 883 för att passa min storlek

XL Sportster är den minsta motorcykel i Harley-Davidsons utbud av motorcyklar och finns i flera varianter med antingen en 883 eller 1.200 cc V-twin Evolution motor. Till skillnad från sina större Big tvåmotorigt bröder, är Sportster är mindre ram en perfekt match för mindre inramade ryttare. Naturligtvis kan större åkare som föredrar sportigare utseende och känsla av XL-serien känns trångt på mindre cykel. Harley-Davidson och andra eftermarknadstjänster företag har en uppsjö av delar, samt några gratis och lätt att göra ändringar, som kan hjälpa skräddarsy Sportster till individuella behov. Saker du behöver
insexnyckel ställa
torxmejsel ställa
Pull-back styret risers
Forward fotreglage kit
ersätter seat
Visa fler instruktioner

1

Parkera Sportster på en plan yta, användning av sidostödet. Sitt på motorcykeln med båda fötterna på fotpinnar och händerna på styret som om du rider på vägen. Ta en mental anteckning om där du känner mest obehag. Större ryttare tenderar att kännas trångt, särskilt mellan placeringen av fotpinnar och styret, medan mindre ryttare måste nå obehagligt fram emot att ta tag i styret
2

Lossa styrhöjare caps -. Klämmorna som fäster styret på framgaffeln - med hjälp av en insexnyckel. Dra styret mot dig om du måste nå fram till greppa styret, eller skjut den framåt om styret är för nära. Flytta styret tills räckhåll är bekväma, sedan åt de styrhöjare caps.
3

Lossa kopplingen och bromshandtaget bultar abborre med en Torx drivrutin. Vrid sittpinnar uppåt eller nedåt tills du kan bekvämt sköta spakarna. Dra åt abborre bultarna.
4

Byt lager styret stiger med en eftermarknad uppsättning pull-back risers om räckvidden på styret fortfarande är för lång. Pull-back risers flyttar styret bort från framgaffeln och närmare föraren, minskar räckvidden till handtagen.
5

Installera främre fot kontroller, som flyttar den bakre bromspedalen och skiftet spak från mitten av motorcykeln till framsidan av motorn. Mittmonterade fotkontrollerna kan göra högväxt ryttare känner trånga genom att placera sina fötter direkt nedanför dem. Framåt kontroller tillåter föraren att sträcka ut och sitta i en mindre begränsad körställning.
6

Byt ut sätet med en eftermarknad sits med antingen en tunnare eller tjockare sittdyna. En högre sitsen tillåter högväxt ryttare att placera fötterna på marken utan att känna som de huk. Likaså kan en tunnare stol mindre ryttare stadigt plantera båda fötterna på jorden står stilla utan att behöva balansera motorcykeln på ena foten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111641.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.