Hur Take Off en hjultrumma

Trum broms används fortfarande på vissa moderna motorcyklar på grund av sin enkla men effektiva mekanisk drift. Till skillnad från en hydraulisk skivbroms systemet, inte service en trumbroms inte kräva kladdiga kemikalier eller komplicerade förfaranden för att säkerställa att bromsen fungerar korrekt. Men att kunna ta bort ett hjul med en broms trumma är en förlorad konst bland moderna motorcyklister som har blivit acklimatiserad till skivbromsar. Det kan verka förvirrande, men att ta bort ett hjul med en broms trumma från din motorcykel är mycket enklare än det ser ut. Tillåt minst 30 minuter för att ta bort ett enda hjul. Saker du behöver Kundservice stand
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Lossa hjulets axel låsmutter med en hylsnyckel. Lossa nypa bultar på framgaffeln eller swing arm med en skiftnyckel, om något. Lyft hjulet från marken med en tjänst stativ.
2

Ta bort låsmuttern från bromsstången eller kabel på bromstrumman: s manöverspaken med en skiftnyckel. Dra bromsstången eller kabel ur spaken. Avlägsna skruven från bromstrumman vridmoment länk eller support bar med en hylsnyckel.
3

Lossa kedjan muttrarna justerskruvar lås på båda sidor av bakhjulet med en skiftnyckel. Vrid skruvarna kedjespännaren moturs för att lossa kedjan. Skjut bakhjulet framåt och dra av kedjan från bakdrevet. Hoppa över detta steg om du tar bort framhjulet.
4

Dra ut axeln på framgaffeln eller svingarmen. Sänk hjulet och rulla bort från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107471.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.