Hur man kan stoppa en jacka från puffing upp i vinden på en motorcykel

Mycket få saker utstrålar en sådan aura av "cool" som en läder motorcykel jacka. Tyvärr försvinner den svala faktorn väldigt snabbt när jackan är uppblåst omkring dig som du gör din väg ner interstate, vilket gör att du ser ut som en svart marshmallow på hjul. Det finns några saker som kan göras för att förhindra att detta händer, men att verkligen göra processen arbete, måste du omvärdera din nuvarande motorcykel jacka. Instruktioner
1

Zip din jacka upp helt. En öppen dragkedja är som en stor ventil som tillåter luft att komma direkt in i jackan. Hålla dragkedjan upp stänger ventilen och håller luft ut.
2

Öppna den bakre dragkedjan ventilerna på din jacka. Instängd luft kommer att driva mot jackan tills den hittar en väg ut. De bakre ventilerna kommer att göra just det, så att luften kan röra sig så fritt som möjligt.
3

Fäst svansen av jackan till bältet eller byxor. De flesta motorcykel jackor har hällor eller en åtta tums längd dragkedja sys in i midjan. Den "fria" änden av dragkedjan är tänkt att sys på din favorit par ridbyxor. Detta möjliggör en enkel att ta bort anslutningen som kommer att hålla din jacka undangömt mot ryggen.
4

Kontrollera dimensionering av din jacka. Motorcykel jackor är skräddarsydda för att vara formsydd för att göra din kropp mer aerodynamisk. Detta innebär att en överdimensionerad jacka, medan bekväma, kommer att skapa mer dra och släppa in luft i manteln. Att hålla alla öppningar i jackan till ett minimum är den viktigaste ingrediensen för att minska vind puff.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106757.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.