Yuasa YTX 15L-BS Specifikationer

Den Yuasa YTX15L-BS är ett underhållsfritt batteri som används i små motordrivna fordon, exempelvis motorcyklar, terrängfordon och snöskotrar. Den YTX batteri serien använder ett antal unika konstruktion funktioner för att göra den bättre lämpad för användning i aktiva fordon såsom motorcyklar. Dessa inkluderar en speciell absorberad glas matt cellseparator för vibrationer motstånd, samt ett flamskydd som en del av ventilationssystemet. Spänning och strömstyrka

Yuasa YTX15L-BS är ett 12 volts batteri som håller 13 amp-timmar av makt. Det kan ta emot en laddström på 1,3 ampere och kan producera upp till 230 ampere av kallstart makt i temperaturer så låga som 0 grader Fahrenheit.
Typer Terminal

Yuasa utrustar detta batteri med tre olika uppsättningar av terminaler - topp, sida och front. Dess övre terminalen är kvadratisk formad med en liten, rund terminal i mitten. Den sidan terminalen är en kvadrat med en stor rektangulär utskärning och den främre terminalen är en ytlig rektangel med en rund center utklipp.
Kompatibla batterier

Yuasa YTX15L-BS kan användas som en drop-in ersättning för batterier från andra tillverkare. Det är funktionellt likvärdig med den Interstate CYTX15L-BS, Motocross M6215L och Sears 44162 batterier Addera Mått

Ett relativt litet batteri, de YTX15L-BS åtgärder 6. - 7/8 inches lång, 3-7/16 inches bred och 5-1/8 inches hög. Den väger 8.8 pounds innan de fylls med nödvändiga 0.69 liter batterisyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108674.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.