Hur Justera överraskar på en motorcykel

Justera luftstötdämpare på en motorcykel kan möjliggöra enklare slitage på motorcykeln stötar, däck och cykel själv, och möjliggöra en mer bekväm åktur för dig. Det är en enkel process att genomföra och skulle kunna göra en enorm skillnad i hur du rider. Instruktioner
1

Tänk på vad du försöker åstadkomma genom att justera dina stötar motorcykel luft. Rider komfort är en av de viktigaste faktorerna, men du vill också se till att din fender inte bottna på bakhjulet.
2

veta hur många pounds av tryck du behöver för din körstil. För solo ryttare, du behöver 10 till 15 kg. av trycket per chock. Vid körning med en annan person eller reser med en fullständig axelväska, måste det vara cirka 20 kg. Du vill aldrig gå över 35 kg. av trycket.
3

Få lämplig pump luft chock för din cykel. Dessa säljs på motorcykel butiker och eftermarknad tillbehör butiker. Om du inte kan hitta en i din lokala butik, fråga om de kan special beställa det åt dig. Eller titta på nätet på tillverkarens webbplats eller webbutik.
4

Spänn fast pumpen på luft chock. Låt det registrerar de nuvarande pounds av trycket, sedan pumpa upp tills mätaren visar önskat pounds av trycket. För att testa och se till att dina linjer är täta, låt pumpen att sitta på luft chock för 30 minuter, sedan kontrollera mätaren för att se om den har minskat. Om du pumpar för mycket i, använd utlösningsventil på pumpen för att låta någon luft ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106133.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.