Hur man laddar ett Kendon Motorcycle Trailer

Kendon motorcykel släp har tunna metall balkar som stöder cykeln och runda barer på framsidan av vagnen för att stödja framhjulet . Fästpunkter är förinstallerade på framsidan och baksidan av varje motorcykel bärbalk . Dessa vagnar är gjorda för att bogsera nästan alla tvåhjuliga motorcyklar på marknaden . Du kommer att behöva en vän att hjälpa lasta cykeln ( er ) och standard motorcykel fästa band . Saker du behöver
4 bandklammorna
Visa fler instruktioner
1

Placera kontakten armen på Kendon trailer på dragkrok på baksidan av dragfordonet . Tryck en motorcykel på baksidan av Kendon trailer .
2

Stå på vänster sida av cykeln och har din vän stå på höger sida av cykeln . Båda du lyfter framhjulet på släpet . En balkstöd en cykel .
3

Skjut cykeln framåt tills framhjulet ligger mellan den runda metall bar . Lyft upp bakhjulet på vagnen och skjuta cykeln hela vägen på trailer .
4

Placera en rem på varje sida på styret och på bakaxeln . Anslut de motsatta ändarna av remmen till deras motsvarande fästpunkter och spänn dem tills ingen slack är närvarande i banden. Upprepa för alla andra motorcyklar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110620.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.