Hur man installerar sadelväskor på en Honda Shadow

Hondas ärevördiga Shadow cruiser lever för långa sträckor av motorvägen men rullar ut från fabriken dåligt rustad när det gäller förvaring. Svaret på detta problem finns i en urgammal lösning en gång användes av ryttare i år tidigare för att transportera varor och tillhörigheter: sadelväskor. Används främst i kryssare och touring klasser av motorcyklar, kan sadelväskor hittas i en av två olika typer: mjuka, kasta över väskor och ram-monterade väskor. Installera en uppsättning sadelväskor kan vara så enkelt som att ta bort sätet och kasta påsarna över den bakre stänkskärmen. Installera en Rammonterat kit, dock ofta innebär flytt bakåtvänd blinkers, kräver lite mer tid och ansträngning för att installera. Saker du behöver
insexnyckel socket set, metrisk
Hylsnyckel
Blocknyckelsats, metriska Skruvmejslar
Elektrisk tråd kapning och skalning Tool Review Lödkolv och flux
krympslangen, 1/4 tum
värmepistol
Saddlebag beslagmaskinvarusatsen
sadelväskor
Loctite eller liknande gänglåsning självhäftande
Visa fler instruktioner
Flyttning av Turn Signaler
1

bort sadeln. Koppla bort batteriet, ta bort den negativa (-) terminal först, följt av den positiva (+) pol. Leta sedan reda på och kopplar bort bilens bakre blinkers och bakljus. De kontakter är under sätet.
2

Lossa bakskärmen genom att ta bort bultarna på bakskärmen stöd fjäderben med en lämpligt dimensionerad Allen head socket. Sänk fender på bakhjulet, och dra ut den helt.
3

bort de bakre församlingar blinkers från fender support strut, var noga med att notera vilka församlingen kom från vänster eller höger sida av motorcykeln.
4

Skär varje blinkers s ledningar 3 inches från kontaktytor med en elektrisk tråd skärande verktyg. Skjut två 1-tums-långa remsor av krympslang på kabeln. Skär två separata uppsättningar av elektriska ledningar ca 24 inches i längd, och löda dem på plats mellan blinkers och anslutningsände. Skjut krympslang över de lödda anslutningar och täta med en värmepistol eller ljusare.
5

bort registreringsskylten, och installera tur parentes signal omlokalisering mellan registreringsskylten och registreringsskylten fästet . Applicera en droppe Loctite på gängan på de ökande registreringsskylten bultar före åtdragning dem.
6

Montera enheterna blinkers till omlokalisering parentes, och kör ledningar till under sadeln kontakter efter bakljus s ledningar. Anslut batteriet, börjar med den positiva (+) terminal, följt av den negativa (-) pol. Slå på tändningen, och testa blinkers fungerar korrekt.
Sadelväska Installation
7

bort reflexerna genom att lossa låsmuttrarna på insidan av stänkskärmen strut . Montera spolen i reflektorn ursprungliga läge, applicera en droppe Loctite på gängorna på bulten innan dem säkra med en låsmutter på insidan av stänkskärmen strut. Upprepa på motsatt sida av motorcykeln.
8

Sätt i de medföljande distanserna in i Signal Factory tur monteringshål, följt av brickan, bulten och montera spolen. Applicera en droppe Loctite på gängan av registreringsskylten montering bultar innan säkra bulten med en låsmutter på insidan av stänkskärmen strut. Upprepa på motsatt sida av motorcykeln
9

tillbaka fender, säkra den till stöd fjäderben med original bultar,. Sedan ersätta sätet
10

Montera. sadelväskor på spolarna. Säkra sadelväskor till spolarna från insidan genom att sätta låssprintarna genom spolarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106621.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.