Hur man tar bort Harley-Davidson Avgassystem Ljuddämpare

Det finns inget som bruset av en Harley-Davidson V-twin motor, vars unika designen ger Harley sitt distinkta sound. Harley Owners skräddarsy ofta ljuddämparen för att göra det antingen högre eller lägre än aktiens ljuddämparen. Ett annat skäl för att anpassa ljuddämparen är att förbättra den övergripande estetiken av motorcykeln. Oavsett din anledning, behöver du inte en expert för att ta bort och ersätta din Harley ljuddämparen. Jobbet är enkelt och kräver endast några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
WD40
Visa fler instruktioner
1

parkera din Harley på en hård, plan yta såsom garage eller uppfart. Vila motorcykeln på cykelställ. Låt motorn svalna helt.
2

ner motorcykeln huvudsäkring för att undvika oavsiktlig start av motorcykeln. Referera till instruktionsboken för att korrekt ta bort säkringen.
3

bort ljuddämparen klämman genom att skruva loss bulten ljuddämparen klämma, med hylsnyckel och en 15-mm hylsa. Ljuddämparen klämman är placerad mellan ljuddämparen och avgasröret. I korsningen mellan ljuddämparen och avgasröret
4

Spray WD40.
5

bort ljuddämparens skruvar och låsbrickor med hylsnyckel. Bultarna håller Glidfixtur ansluten till gummilager av ljuddämparen.
6

Avlägsna gummi fäste som håller fast ljuddämparen till den skjutbara konsolen, med hylsnyckel.
7

Håll ljuddämparen i slutet och långsamt vicka den från avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108734.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.