Hur man väljer sadelväskor för din motorcykel

Det finns två huvudsakliga stilar av sadelväskor för motorcyklar. Side-mount sadelväskor är oftast läder eller hårda väskor som inte stör en passagerare på baksidan av din motorcykel. Top-mount sadelväskor upptar utrymmet av en passagerare på baksidan av din plats. Om du ofta har en passagerare med dig när du rider, måste du ta bort top-mount sadelväskor och kanske föredrar side-mount stil. Mäta din motorcykel är det första steget i väskan montering. När du förvärvar mätningarna, kan du välja från ett stort utbud av stilar och storlekar. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
Mäta
1

Placera spetsen på ett måttband på baksidan av förarsätet där det börjar att stiga på ena sidan av din motorcykel. Sträck måttbandet tillbaka utmed längden av blinkers armen till lamphållaren. Notera denna mätning som din horisontella längden.
2

Mät avståndet från botten av passagerarsätet ner till avgasröret. Subtrahera en tum från denna mätning, och notera det som din vertikala höjd.
3

Välj nylon top-mount eller läder side-mount sadelväska som är av samma storlek som dessa två mätningar eller mindre. Addera Funktioner
4

Välj en avtagbar sadelväska med ett monteringssystem som förblir ansluten till din motorcykel om du bär din utrustning inne med dig. Detta gör att du kan lossa de främre och bakre remmar som håller sadelpåsen på och ta bort väskan snabbt medan monteringen systemet intakt. Side-mount påsar montera permanent till din cykel.
5

Välj nylonväskor behandlats med polyuretan för att motstå vatten och hålla dina objekt torrt i en regnskur.
6

Inköp en top-mount sadelväska med en stor öppning upptill för att ha enkel tillgång till allt i väskan. Välj en sadelväska med mindre biverkningar öppningar för att ge flera mindre fack för dig att skilja redskap för enkel åtkomst. Side-mount påsar öppna från toppen bara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106665.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.