Hur man ändrar främre bromsbelägg på en 1999 Road King

bromskloss förändringar ger en utmärkt introduktion till grunderna i att behålla din 1999 Harley-Davidson Road King motorcykel. Uppgiften är ganska enkelt, så att du kan arbeta i din egen takt tills du är bekväm med jobbet. Några specialiserade uttag krävs för att ta bort din väg kungens bromsoken, men den lilla investeringen kommer att vara värt om du planerar att behålla din motorcykel själv. Tillåt minst 30 minuter att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
1/4-tums 12-punkters socket
10 mm 12-punkters socket
Hylsnyckel
Flat skruvmejsel
Brake Spray
Bromsbelägg
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa paret av tappar bromsbelägg nära centrum av bromsoken, med en 1/4-tums, 12-punkters socket
Sida 2

Skruva par bultar som fäster bromsoket på framgaffeln, med hjälp av en 10 mm 12-gradig sockel. Lyft tjocklek av av frambromsen rotorn.
3

Vänd bromsok över, vänd mot bromsok mun och bromsbelägg mot dig. Rengör insidan av bromsok mun, med en spray bromsrengöringsmedel.
4

in en platt skruvmejsel mellan bromsbeläggen och skjut an bromsbeläggen mot sidorna av bromsok mun att komprimera kolvarna.

5

Lossa bromsbelägg stiften helt och dra bromsbeläggen ur bromsoket.
6

in en uppsättning nya bromsbelägg i bromsoket mun. Skruva stiften bromsbelägg i bromsoket, med en 1/4-tums, 12-punkt-uttaget.
7

Skjut bromsok över frambromsen rotorn och på gaffeln. Skruva fast bromsok till sitt fäste, med bromsok bultar och en 10 mm, 12-punkt-uttaget. Dra mätmarkörernas bultar till 35 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
8

Byt motsatt bromsok trampdynor, enligt samma metod.
9

Pumpa bromshandtaget flera gånger för att stänga bromsbeläggen mot de främre broms rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108612.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.