Hur tar jag bort tändstiften på en Buell ?

Buell motorcyklar är tillverkade av Harley - Davidson . En Buell är en sport motorcykel som är gjord för Harley -entusiaster som vill ha något annorlunda . Motorns storlek , kropp stil och antal tändstift kommer att skilja sig mellan olika modeller . På alla Buell motorcyklar , tändstift är på toppen av motorn på höger och vänster sida . Du kan identifiera tändstiftet av gummiwire och kontakten med fri sikt på toppen av motorn. Ta bort tändstiften på en Buell är ett ganska enkelt jobb . Saker du behöver
Motorcykel tändstiftshylsor
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Parkera Buell motorcykeln på ren , plan mark . Få på ett knä mot motorn . Du kommer att behöva göra detta på båda sidor av motorn för att ta bort alla pluggar . Buell motorcyklar har antingen två eller fyra tändstift , ett eller två på varje sida .
2

Dra gummit kontakten från toppen av tändstiftet . Anslut uttaget till ratchet genom att placera det fyrkantiga hålet på uttaget på skaftet på spärren . Tryck ihop dem tills du hör ett knäppande ljud .
3

Placera sockeln ovanpå metallen skaftet på tändstiftet som sticker ut från motorn . Använd Ratchet och uttag för att vända tändstiftet moturs tills den släpper från motorn . Dra ut kontakten ur motorn . Upprepa processen för den återstående kontakten eller pluggar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108275.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.