Hur till Återvinna Motorcykel Sittplatser i Wichita, KS

Att ha en kvalitet täcka motorcykel sätet bidrar till komforten och värdet av en motorcykel. På platser som Kansas där sommartemperaturer kan bli mycket varmt, har en sits som andas blir ännu viktigare. Anpassad läderklädda säten inte kommer billigt, men en motorcyklist kan återfå sin egen plats utan en massa svårigheter. Wichita har många specialbutiker som säljer skinn av gården samt ett läder fabrik där du kan hitta exotiska läder från hela världen. Saker du behöver
Motorcykel Tänger sits
läder
Befintlig lock eller muslin
Marker
Läder saxar
Kraftig klammer
Visa fler instruktioner
Återställa en motorcykel Seat
1

Ta bort den befintliga luckan. Om den plats du planerar att återställa har en befintlig lock, försiktigt bort de häftklamrar som håller locket på plats. Vissa luckor kan limmas på underliggande skum, i vilket fall du behöver för att försiktigt dra locket löst med ett platt föremål såsom en spatel för att lossa områden som inte vill släppa.
2

Gör ett mönster från locket. Om det befintliga locket passar motorcykeln sätet väl, och du lyckats ta bort det utan alltför mycket skada, gör det ett bra mönster. Om du inte har den gamla luckan, spåra formen på plats på muslin lämnar tillräckligt stora marginaler att linda under sätet, oftast dubbla tjockleken av sitsen ger en bra storlek.
3 < p> Välj lädret. Välj en färg och konsistens som kommer att fungera bra med din cykel och var du åker. Tänk på att i den heta Kansas solen, får en ljusare färg förblir svalare och bekvämare än svart läder.
4

över mönstret till lädret och klipp ut. För de flesta läder En kraftig sax eller läder sax fungerar bra. Om ditt skinn är för tjock för att klippa med en sax, använd en rakkniv kniv. Du kan gå över linjerna flera gånger om det behövs för att skära hela vägen genom tjockt läder.
5

Recover stolen. Passa in läder över sätet så det är i den önskade positionen. Staple lädret på plats på framsidan av sitsen. Flytta till ena sidan och dra lädret ombonad och häfta det på plats. Fortsätta arbeta från sida till sida tills hela stolen är täckt. Om läder klasar i ett område, ta bort häftklamrar nära bunched området, jämna till ytan och åter häfta det. Klipp av extra tyg som lämnar en marginal på ca 1/2 tum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109564.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.