Hur man installerar ett Utopia Seat Vila på en Kawasaki Nomad 1600

Precis som sin namne, är Kawasakis Nomad 1600 motorcyklar tänkt att vandra på vägarna. Även om Nomad är en någorlunda bekväm maskin, många Nomad ägare väljer att installera en stol vila att göra längre resor bara lite lättare på ryggen. Utopia Products erbjuder en avtagbar sits vila som är integrerad i motorcykelns passagerarsätet, låta ryttare att ställa sina Nomads upp för korta eller längre serier. Installationen är relativt enkel och kräver endast ett fåtal verktyg, sätet resten kit och beståndet passagerarsätet. Räkna med hela projektet att ta minst en timme att slutföra. Saker du behöver
Hylsnyckel
10 mm hylsa bar
Pry eller stapelvara avdragare
Märkpenna
Electric drill
9/32-inch borr
Vass kniv
Kraftig häftpistol
Razor
10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skruva passagerarsätet s monteringsbulten, placerade på baksidan av sätet , med hjälp av en hylsnyckel och en 10 mm hylsa. Lyft passagerarsätet fram och bort från sadeln.
2

Vänd på passagerarsätet upp och ned och placera den på en ren arbetsyta. Bänd ut sittunderlag s häftklamrar från botten av sätet pan med ett litet spett eller stapelvara avdragare. Dra av vinyl täcker och ta bort skummet från sittunderredet.
3

Vänd sittunderredet över. Placera Utopia bar ryggstödet över toppen av sätesplattan, efter konturerna av sätesskålen. Center baren i mitten av pannan, markera därefter placeringen av barens monteringshålen på sätestråget med en märkpenna. Ta ryggstödet baren.
4

Borra två hål i sittunderredet på markerad plats, med hjälp av en borrmaskin och en 9/32-inch borr. Placera ryggstödet bar på sittunderredet. Skruva satsens skruvar och låsbrickor genom botten av pannan och till baksidan vila baren. Dra åt bultarna med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.
5

Placera stolens skum bredvid sittunderredet. Markera den ungefärliga platsen för ryggstödets barens utskjutande halsen på framsidan av sitsen på skummet med en märkpenna. Skär en skåra i skummet på det markerade området, med hjälp av en vass kniv. Placera skum över sittunderredet och skjut bar hals genom skummet är nyklippt slit.
6

Placera vinylskyddet över sitsen skum och panorera. Dra locket tätt runt sidorna av sätet och häfta det på plats, med hjälp av en kraftig häftpistol. Skär en skåra i sittunderlag med ett rakblad för att låta ryggen vila bar hals att sträcka sig utåt. Ta bort papperet från plasten boot medföljer ryggstödet kit. Skjut boot över ribban hals och håller den stadigt på plats i 30 sekunder.
7

tillbaka passagerarsätet på motorcykeln igen och skruva åt skruven med en 10 mm hylsa. Placera ryggstödet över ribban hals på passagerarsätet. Slip en bult genom ryggstödets monteringshålen och in i röret på barens hals. Skruva löst en mutter på änden av bulten. Justera vinkeln på ryggstödet, dra åt skruven och muttern med en 10 mm hylsa och en 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110460.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.