Felsökning Smart Siren 2

Att ha en motorcykel kan vara ett roligt sätt att komma runt staden eller njuta av en kryssning genom landet, men det kan också vara ett svårt objekt att hålla trygg och säker när du inte använder den. Den Harley Davidson Smart Siren 2 är en larmanordning som gjorts speciellt för motorcyklar som du kan köpa och ha på ditt fordon. Ibland kan du få problem med enheten, som du kan lösa genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Ta bort batteriluckan på Smart Siren 2 och kontrollera batteriet och anslutningarna inuti om du trycker på "Arm" knappen på fjärrkontrollen och du hör tre pip istället för två. Tre pip indikerar att det finns ett problem med strömmen och att enheten är antingen kopplas bort från batteriet eller att batteriet är dött. Om batteriet är laddat och korrekt ansluten, kan du ha ett maskinvaruproblem.
2

Kontrollera kabeldragningen av enheten om du inte hör minst två eller tre pip när du trycker på "Arm" knappen på fjärrkontrollen. Om du inte hör ett pip, innebär detta att larmet inte är aktiverat och kan kopplas felaktigt. Detta kan också vara fallet om larmet är inkopplat men inte går av när fordonet är rörd. Om ledningarna matchar i instruktionsboken, kan enheten ha kortsluten ut eller har ett maskinvaruproblem.
3

uppmärksam på blinkers på din motorcykel när du använder Smart Siren 2 . Om blinkers blinkar inte, betyder det att sirenen kan ha makt svårigheter och att köra bort det interna batteriet i stället för bilens batteri. Om så är fallet, kontrollera anslutningen mellan sirenen och batteriet i motorcykeln så att den är korrekt installerad. Om enheten fortsätter att använda det inbyggda batteriet kan du ha ett maskinvaruproblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110374.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.