Typer av motorcykel Styre

Stilen i styret som du installerar på en motorcykel är ansvarig för en stor del av den övergripande utseendet på cykeln. Att välja rätt styret är en viktig del av motorcykeln anpassning. Styren påverkar hur en hoj känns, och hur bekvämt det är att rida. Att känna till skillnaderna mellan de tillgängliga alternativen för styret är nyckeln om du är intresserad i att skräddarsy din nuvarande cykel, eller att bygga en egen chopper. Standard Cruisers

Cruiser styret sträcker sig mot ryttaren. De flesta aktieoptioner på den japanska tillverkarens "cruiser" klass cyklar skulle klassificeras som cruiser styret. Många av de lager Harley Davidson styret faller också inom denna kategori. Dessa typer av barer är utformade med komfort för föraren som högsta prioritet. Riser kit används för att justera de staplarna till mest bekväm höjd för ryttaren.
Ape Hängare

Ape hängare sträcker högt över nivån för cykeln. Detta placerar armarna i en högre och bredare position än med andra barer - vilket är hur de fick namnet "Ape hängare." Du kan välja fullt utsträckta apa galgar, eller mini galgar apa. Mini-modeller kommer att ha en mycket lägre höjd till barerna. Många stater har lagar som reglerar höjden på apa galgar, så kontrollera dina lokala föreskrifter innan du installerar en uppsättning på din cykel. Ape galgar är den mest populära stilen av styret på helikoptrarna.
Drag

Ett drag bar är ett annat populärt alternativ i helikoptern världen. Staplarna ansluta till triple trädet och sedan sträcka sig något bakåt mot föraren. Föraren grepp är smal och låg. Dessa barer är gynnad av dem som letar efter en aerodynamisk och aggressiv körställning. Vissa drag barer har en fallhöjd, men det är oftast ganska lätt.
Clip-ons

Clip-ons fungerar bra på olika stilar av cyklar. Clip-ons är inte anslutna med en bar som andra stilar av styret. Istället, varje handtag klipp direkt till gaffel röret. Många sport cyklar har clip-on styret. Tim Kessel, skriver för webbplatsen Allt om cyklar, förespråkar starkt att välja clip-ons när du anpassar en café racer. Vissa clip-ons är justerbara. Detta säkerställer att du inte behöver offra bekvämligheten av din resa för stil.
Clubman

Clubman styret sett på Caféracers. De projicerar en gammal skola eller gammaldags utseende när de installeras på en cykel. Clubman staplar fästa till toppen av den tredubbla trädet och luta greppen nedåt mot ryttaren. En Clubman-stil grepp placerar händerna lågt och nära kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108338.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.