Hur till Mount Motorcykel Kilar

motorcykeldäck stoppklossar installera i en släpvagn eller en lastbil säng för att hålla framhjulet stadigt i cykel transport. När framhjulet är i en rättfram position i ett däck chock och motorcykeln är fastbunden kommer motorcykel styret inte vända och cykeln kommer inte att falla i endera riktningen på grund av tyngden. Vissa motorcykeldäck stoppklossar är avtagbara och ger full tillgång till släpvagn eller lastbil säng när inte transporterar en cykel. Olika märken av klossarna har en något annorlunda installationsmetod men alla har samma syfte. Saker du behöver
Däck chock kit
Måttband
Skruvmejsel
Pencil
Drill ¼-tums bit
Visa fler instruktioner

1

Place stoppklots upprätt på en plan yta. Sätt i en tapp från botten av lagerbocken i vardera av de bakre två hål i lagerbocken. Placera en skruv i toppen av varje bult och dra åt dem medsols med en skruvmejsel.
2

Mät bredden på släpvagn eller lastbil på framsidan av ytan. Markera mitten av bredden för att centrera chock.
3

Ställ hjulkloss på installationsområdet med sitt centrum på mitten märket. Trace runt dubbar med en penna för att markera positionen. Avlägsna hjulkloss från området.
4

Ställ monteringsplåtarna över markeringarna på ytan så att de center under de två varumärkena. Rita de fyra skruvhålen på ytan. Ta fästplattorna.
5

Borra ett hål i vardera av de fyra skruv varumärken med en ¼-tums borr.
6

Ställ de två distansplattorna på ytan rikta in skruvhålen. Distansplattorna har en oval öppning i mitten.
7

Ställ de två monteringsplattor ovanpå distansplattorna rikta in skruvhålen med det runda hålet mot bakkanten på släpvagnen eller lastbilen. Placera en skruv i vardera av de två hål per sida av chock.
8

Skjut en bricka och låsmutter på den utskjutande änden av skruvarna underifrån släpvagnen eller lastbilen. Vrid låsmuttern medurs för hand tills den är tät. Stick in en skruvmejsel i de fyra skruvarna från toppen av trailern. Vrid varje medurs tills de är täta.
9

Skjut hjulkloss in fästplattorna. Den dubbar glider in i skåran på den vänstra och högra plattorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107973.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.