Hur polska en motorcykel ram

Motorcyklar är svårt att hålla rent när de utsätts för vardagliga körförhållanden. Smuts och skräp från vägen komma in i alla vinklar och vrår. Ramen byggs speciellt upp smuts eftersom det inte rengörs så ofta som de mer utsatta delarna av cykeln. Ibland behöver en motorcyklister att ta tid att rengöra och polera ram av motorcykeln. Saker du behöver
trädgårdsslang
Hink med tvål mjukt vatten
luddfria dukar
bilpolish
Visa fler instruktioner
Förbereda motorcykel för polska

1

Tvätta hela motorcykeln. Spraya ner det med en trädgårdsslang och sedan förbereda en hink med ljummet vatten, med allt vad tvål du normalt använder.
2

Ta bort eventuella extra du lagt till motorcykeln som sadelväskor och påsar verktyg. Ta bort sadeln om det lossnar lätt. Ta bort alla dessa saker kommer att ge dig bättre tillgång till hela ramen från motorcykeln.
3

Tvätta och skölj motorcykeln som vanligt, med särskild uppmärksamhet på ramen på motorcykeln. Du kan behöva trär din tvätt trasa in och ut ett par trånga ställen. Bara vara säker på att få så många områden av ramen som möjligt.
4

Torka motorcykeln med en shammy eller en tjock handduk. Kontrollera att det inte finns någon stående fukt någon där. Du kan behöva lämna motorcykeln sitta i solen och avsluta torkning ett tag.
Polering motorcykelns ram
5

Ansök bil polish till ramen precis som du skulle någon annan målade ytan. Vik polska dynan i små delar för att nå in i områden av ramen som inte utsätts riktigt bra. Täcka så stor del av ramen som du har möjlighet att komma till.
6

Nå upp under främre och fendrar tillbaka för att få till dolda ramdelar. Detta kan kräva att du lägger ner och kika upp under fendrar för att se vad du polering.
7

Torka polera bort efter att det torkar till ett vitt dis. Använd en mjuk, luddfri trasa. Det är lättare att använda små bitar av tyg som du kan driva igenom ett avsnitt och dra den tillbaka. Detta hjälper nå alla områden. Buff ramen med trasan tills den lyser starkt. Då var glad att du inte behöver göra detta varje gång du tvättar motorcykeln.
8

Ersätt alla de delar som du tog bort för att komma åt ramen. Polera fendrar och tanken medan du har varje sak ut. Din motorcykel och ram är väl polerad och redo för en åktur för att visa det. Njut av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106199.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.