Hur du köper en Trailer Motorcykel Cargo

Touring på en motorcykel är kul men begränsat förvaringsutrymme under sätet eller i sadelväskor begränsar din förmåga att ta med de nödvändiga sakerna. När du behöver bära mer bagage och förnödenheter, överväga att köpa en last trailer, speciellt utformad för att dra bakom din cykel. När du väljer en släpvagn, beakta kvalitet före pris. Instruktioner
1

Go ljus. Leta efter en last trailer som väger mindre än 300 kg. fullastad. Självklart, desto mer släpvagnen väger mindre last du kan dra. En tom släpvagn bör inte väga mer än 130 kg.
2

Inspektera struktur last trailer ramen för hållbarhet. Stålrör är ett bra val eftersom det starka och väger mindre än vinkeljärn eller platta lager. Titta noga på glasfiber konstruktion. Hand-lagda glasfiber är att föredra för styrka och hållbarhet.
3

Mät bredden på släpet och jämför den med den totala bredden på din touring cykel med fullastade sadelväskor. Den last trailer bör inte överskrida denna mätning. Om den gör det, kan du uppleva destabiliserande turbulens. Dessutom kommer en bred släpvagn tvinga dig att köra i mitten av körfältet där vägen oljor ansamlas.
4

Leta efter en aerodynamisk utformning för att öka gas körsträcka och förhindra rök kolmonoxid från recirkulerande i din andrum. En släpvagn med en låg sluttande fronten ger luft och avgaser att flöda säkert bakom cykeln. En hög, abrupt framkant kan orsaka rök att cirkulera in i områden med lågt lufttryck strax bakom vindrutan, skapar en giftig andning situation.
5

Välj en inre lagringsutrymme utan speciella fack. Vissa släp erbjuder alla typer av inbyggda i skrymslen och vrår, men de begränsar utrymmet för stora objekt som golfklubbor, tält eller kylare. Istället väljer en stor, obegränsad lagringsutrymme och packa dina objekt försiktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106169.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.