Hur man installerar sadelväskor på Dyna Wide Glider

Installera väskor läder sadel på din Harley-Davidson Dyna Wide Glide ger dig inte bara att färdas längre på din Harley, men också ger dig friheten att ta din Harley ut för snabba körningar runt staden. En resa till affären för mjölk eller bröd är inte ur riket av möjligheten längre när du har lite lagringsutrymme på din tur att ta hem dina inköp. Den extra mångsidighet som erbjuds genom sadelväskor är bokstavligen ovärderliga, och du kommer att upptäcka att även om du installerar flyttbara sadelväskor, kommer de att spendera mycket mer tid på motorcykeln än de kommer på hyllan. Saker du behöver
Hex skiftnycklar
Sadelväska monteringssats
Visa fler instruktioner
1

bort de fyra bultarna som håller Dyna s bakskärm på ramen. Stöd fender med handen för att hindra den från att falla. Medföljer sadelväska monteringssats förlängs längd bultar som du använder för att installera sadelväska stand-off barer.
2

Installera stand-off barer på utsidan av ramen support, kör förlängd bult genom gallret "monteringshålen, genom fender stöd och genom Fenders skruvhålet. Dessa kan dras åt när båda saddlebag stödstänger är på plats, en på vardera sida av motorcykeln.
3

bort dynan passagerarsätet genom att lossa bulten på baksidan av sits med en insexnyckel och sedan dra ryggstödet uppåt, sedan bort kåpan. Läder sadelväskor har en rem mellan dem som kommer att monteras under passagerarsätet.
4

Knyt fästremmarna för läder sadelväskor på stängerna Sadelväska support. Kontrollera att påsarna hänger jämnt över baksidan av motorcykeln utan att röra avgassystemet eller några rörliga delar, och att de inte blockerar passagerarens tillgång till peggarna passagerare fot.
5

Installera passagerarsätet över sadelväska s spännband och dra åt bulten på baksidan av sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110591.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.