Specifikationer för ett 2007 Ultra Classic Electra Glide

Producerad av Harley-Davidson, är det Ultra Classic Electra Glide är en av de mest lyxiga touring motorcyklar på marknaden. Dessa cyklar, även känd som en köksskåp, är avsedda för långväga ridning, så de är speciellt utrustade med stora vindrutor, breda kåpor, hög kapacitet bränsletankar och bekväma raka säten att rymma ryttare på långa resor. Den Electra Glide infördes 1965. Motor

2007 Ultra Classic sport en två-cylindrig, fyrtakts V-twin motor med fyra ventiler överliggande kamaxel och en luft-kylsystem. Förskjuta 96 cubic inches, erbjuder denna motor 92.6 ft-lbs. av vridmoment. Den har en borrning och slaglängd på 3,6 och 4,4 inches med ett kompressionsförhållande på 9,2:1. En ESPFI insprutare, en sex-växlad växellåda och ett kromat avgassystem är också vanliga inslag i denna motor. Den har en bränsleeffektivitet på 45 miles per gallon med en bränsletank som rymmer 5 liter, cykeln avger 121,1 gram koldioxid per kilometer Addera Mått

. Vägning 840 pounds, fullastade med olja och gas, är det Ultra Classic 98.3 inches lång med en hjulbas på 63,5 inches i längd och en sitthöjd på 30,7 inches. Det rensar marken med 5,1 inches.
Däck, bromsar och fjädring

fronten, använder 2007 Ultra Classic MT90B16-72H däck med dual disc bromsar. I baksätet har det MU85B16-77H däck med enkla skivbromsar. Den fjädringsväg är 4,6 inches i fronten och 3 inches i baksätet, och bakfjädringen är luft-och sänkbart.
Funktioner

2007 Ultra Classic erbjuder flera bekvämligheter för långväga ryttare: en Harman /Kardon CD/Radio/WB/MP3 Advanced Audio System, förvaringsfack i de ventilerade nedre kåpor, låsbara GTX nylon sadelväskor, modellanpassade liners bagage, ett ryggstöd och komfort-sydd sits, fullständig instrumentering, en CB och en intercom med CB kontroller för andra passagerare och farthållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108332.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.