Hur man tar bort en moped Förgasare

Korrekt bort din moped förgasare kommer att se till att du inte skadar delar kopplade till förgasaren och möjliggöra en ren och enkel ominstallation. Det tar bara några minuter och en grundläggande skruvmejsel. När du har tagit bort den moped förgasare, kan du utföra andra nödvändiga arbeten. Instruktioner
1

bort sidoskydden på mopeden. Dessa är de stora aluminium eller plast bitar som är på den sida av motorrummet. De borde dyka upp lätt. Vissa kan ha en skruv eller två som måste avlägsnas för att avlägsna de sidoplåt. Ställ detta stycke åt sidan.
2

Leta mopeden förgasaren. Detta kan enkelt göras genom att hitta de delar som är anslutna till gasvajern. Dessutom, i nära anslutning till luft rutan, hittar du en plast del som täcker luftfiltret och andra komponenter. Pop denna luft box av och ställ den åt sidan. Medan bort delar, kontrollera skador och sprickor längs vägen. Om du hittar en del med skador eller sprickor, överväga att ersätta den.
3

märke mopeden förgasaren är ansluten till motorn med grenröret. Detta görs med en pressning mekanism. Om du använder en skruvmejsel för att lossa skruven på slutet, kommer det att låta för förflyttning av pressning mekanismen. Du kan sedan ta loss förgasaren.
4

Lossa gasvajern genom att ge den ett par wiggles. Låt den hänga på plats. När du har gjort det, kommer du att märka att bränsleledningen är fäst på baksidan av förgasaren. Loss denna och låt den hänga fritt också. Nu kan du glida på moped förgasare ur sitt fäste för underhåll och rengöring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106151.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.