Hur man fixar bromsljuskontakten av en Suzuki GS850G

Din Suzuki GS850G beror på ett par av broms-strömbrytare för att aktivera bromsljuset, varna andra bilister som du tänker bromsa eller stoppa. Dock kommer en skadad strömbrytare förvandla en åktur i en riskabel proposition. Ersätta en skadad broms-strömbrytare är det bästa sättet att förhindra en olycka innan det händer, en uppgift som kan åstadkommas med lite arbete. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ersättningsbromsbelägg-ljusomkopplare
Visa fler instruktioner
frambroms Switch
1

Leta frambromsen-strömbrytare under höger styret switch pod och broms huvudcylinder. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruven som håller fast omkopplaren till huvudcylindern. Dra i spaken nedåt och bort från styret.
2

Skär styrets buntband med ett rakblad och följ bromsomkopplaren s ledningar till motorcykelns ledningsnät. Separera broms-switch kontakten från motorcykelns ledningsnät. Dra bromsomkopplaren åtskild från motorcykeln.
3

Anslut nya bromsomkopplaren i kabelnätet "kontakt. Förlägg switchens ledningar längs styret frambromsen huvudcylindern. Fäst ledningarna till styret med ett buntband.
4

Placera brytaren under främre bromshuvudcylindern. Sätt i och dra åt brytaren fästskruv med en stjärnskruvmejsel.
5

Vrid motorcykelns tändning på och dra i den främre bromshandtaget. Om bromsljuset inte tänds, kontrollera switchens anslutning till motorcykelns ledningsnät.
Bakbroms Switch
6

Ta den högra luckan på motorcykelns ram, drar lockets flikar ur gummigenomföringarna monterad på ramen.
7

Leta bakbromsen omkopplaren på ramen och ta bort den bakre broms-pedal våren från slutet av växeln. Följ switchens ledningar till motorcykelns ledningsnät. Dra i spaken kontaktdon från sele att koppla ur brytaren. Skruva loss brytaren från fästet fliken och dra i spaken åtskild från motorcykeln.
8

Skruva den nya bromsomkopplaren i sitt fäste flik. Haka bakbromsen-pedal fjäder på slutet av bromsomkopplaren. Anslut switchens kontakter i motorcykelns ledningsnät.
9

Vrid motorcykelns tändning på och tryck ned bromspedalen. Om bromsljuset inte tänds, kontrollera switchens anslutning till motorcykelns ledningsnät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107208.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.