Hur man installerar en AUX Light Bar på en Harley Softail

Extra ljus barer stöder extraljus och blinkers på Harley-Davidson Softail modeller. Extraljus, även känd som passerar lampor, öka mängden ljus som projiceras framför motorcykeln. Den ökade belysning ger ökad säkerhet för föraren genom att utöka sin förmåga att se föremål i motorcykelns väg, samt öka motorcykelns synlighet för andra fordon. Genom att ersätta bärnstensfärgade dimstrålkastare för vita extraljus, ökar du synligheten och säkerheten i dimma och andra dåligt väder. Installera den extra ljus bar med vanliga handverktyg. Saker du behöver
Allen drivrutin
Ratchet
Spetstång
10 mm hylsnyckel
ställa
kort stycke 5/16-tums innerdiameterkraven bränsleslang
5/16-tums bult
slangklämma
sidavbitare
Gas kan
T40 Torx drivrutin
Extraljus bar
Inch-pound momentnyckel
Fot-pound momentnyckel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen-monteringsbulten på baksidan av sitsen med en Allen förare och Ratchet. Lyft den bakre delen av sätet och skjut ryggstödet tills det lossnar från ramen. Ta bort sätet från cykeln.
2

Ta bort locket säkringsblock. Leta upp säkringen bränslepumpen överst till vänster på säkringsplinten, och ta bort den med hjälp av tång.
3

Starta motorn. Låt den gå tills den stannar. Använda startmotorn för en extra tre sekunder för att rensa bort eventuellt kvarvarande bränsletryck från systemet.
4

samtidigt dra uppåt på Chrome bränsletillförseln hylsanordningen och nedåt på bränsleförsörjningen linjen att ta bort den från tank.
5

Ta bort den negativa bolt batterikabeln, med en 10 mm nyckel. Ta den negativa batterikabeln från minuspolen och placera kabeln så att den inte vidrör terminalen.
6

bort hållaren mutter och bricka från instrumentpanelen, med hjälp av ett Ratchet och uttag. Lyft instrumentpanelen och koppla konsolen-ledningar blocket. Ta instrumentpanelen. Koppla ur bränslepumpen från toppen av bränsletanken.
7

in en bult i änden av en kort bit 5/16-tums innerdiameterkraven bränsleslangen. Fäst den med en slangklämma.
8

Skär bränsle klämma crossover röret, med sidavbitare. Ta den lösa änden av bränslet crossover röret och snabbt ersätta crossover röret med den korta bit av bränsleslangen samtidigt rikta röret bränsle crossover in i en bensindunk. Låt bränsletanken tömmas helt.
9

Ta bort den bakre tankmontage bult, med en T40 Torx drivrutin. Ta bort den främre tankmontage bult och mutter, med skiftnycklar. Dra den kontinuerliga ventilationsledningen framifrån bröstvårtan. Koppla den elektriska kontakten bränslemätaren under vänstra sidan av tanken, och ta bort tanken från ramen.
10

Placera extraljus bar och löst installera monteringsverktyg, för hand. Anslut den extra ljus och vrid signalkontaktdon ledningar i kontakten block besök ledningsnätet nära framsidan av den övre ramen medlem.
11

Spänn extra ljus bar monteringsverktyg till 72-120 tum- pounds av vridmoment, med en tum-pound momentnyckel och uttag.
12

Placera bränsletanken på ramen. Tryck den kontinuerliga ventilationsledningen på nippeln. Tillbaka anslutningen bränslemätare.
13

Löst installera främre tankmontage hårdvara, positionering ekollon muttern på den högra sidan av ramen sett från förarens synvinkel.
14 < p> Montera bakre bränsletanken montering skruv och bricka genom tankmontage fliken. Dra det till 18 till 22 foot-pounds av vridmoment, med en fot-pund momentnyckel och T40 Torx drivrutin. Dra den främre bränsletanken monteringsbulten till 28 till 32 foot-pounds av vridmoment, med en fot-pund momentnyckel och uttag.
15

Montera röret bränsle crossover, och säkra den med nya klämmor, hjälp av en tång. Snäpp kontakten bränsletillförseln på bränsletanken. Koppla in bränslepumpen sockeln.
16

Anslut instrumentpanelen ledningar kontakt. Installera instrumentpanelen. Dra åt muttern konsolen hållaren till 14 till 18 foot-pounds av vridmoment, med en fot-pund momentnyckel och uttag.
17

Montera säkringen bränslepumpen i säkringsplinten snäpp sedan fast locket på plats .
18

Installera batteriets minuskabel. Dra kabeln bulten ordentligt, med en 10 mm nyckel.
19

Skjut sitsen på plats. Montera och dra åt baksätet fästskruven till 60 och 80 tum-pounds av vridmoment, med en tum-pound momentnyckel och Allen drivrutin.
20

Fyll bränsletanken med bensin. Kontrollera efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111550.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.