Hur du ändrar en motorcykel avgassystem

Byta fabriken utrustade avgassystemet är en av de första ändringarna flesta motorcyklar får. Även om de flesta motorcyklister Swappstockens rör för eftermarknadssystem att njuta av en djupare avgassystem tonen, dessa system är oftast mindre begränsad och kan ge en effektökning. Ändra avgassystem kan vara ett ganska enkelt projekt. Beror dock anläggningens komplexitet till stor del på din motorcykel. Saker du behöver
Blocknycklar
Hylsnyckel och socket set
Allen nycklar
Skruvmejslar
Låsningsmedel självhäftande
Visa fler instruktioner
Installation

1

Undersök din motorcykel för att avgöra vilka, om några, karosskomponenter måste tas bort för att komma åt avgassystemet. För ett fullständigt system swap, måste du komma åt avgassystem rubriker, rören som ansluter direkt till motorn, så alla komponenter som är i vägen kommer att behöva tas bort eller arbetade runt.
2 < p> Lägg ut det nya avgasröret och göra en inventering av de delar som ingår i det. I synnerhet leta efter några avgaser packningar som kan behövas. Om ingen levereras med det nya avgassystemet, köpa nya packningar från din lokala återförsäljare.
3

Ta bort alla karossdelar som hindrar tillträde till avgasröret. Placera dessa komponenter och deras hårdvara på ett säkert ställe.
4

Lossa avgas skruvarna grenrör fläns och eventuella fästskruvar som håller fast avgasröret till motorcykeln.
5

bort ljuddämparens monteringsbulten (er) och ljuddämparen. Nästa bort mitten av röret, om någon, och sedan själva huvudena.
6

Rengör de områden av motorcykeln som tidigare dolda av avgaserna. Ta bort original avgassystem packningar och rengör eventuella kol buildups i grenröret. Installera nya avgas packningar.
7

Installera huvudet på motorcykeln. Applicera en droppe av tråd-låsvätska på gängorna på bultarna innan åtdragning löst.
8

Applicera gänglåsning lim på gängorna på bultarna och på den inre hylsan i mitten röret och ljuddämparen, och anslut sedan mitten av röret och ljuddämparen i sidhuvudet. Löst dra åt bultarna. Passa komponenterna i avgassystemet
9

och dra åt bultarna, från rubrikerna och arbetar tillbaka till ljuddämparen.
10

Ominstallera karosskomponenter bort tidigare och gå för en åktur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106556.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.