Hur Fastsurrning Harley Motorcyklar

Även Harley-Davidson motorcyklar är välkända på långa sträckor av motorvägen, de ibland lifta till olika platser. Korrekt säkra en Harley-Davidson för transporter är ett viktigt steg för att skydda cykeln från oavsiktliga Tip-overs. Lyckligtvis tar processen endast några minuter. Att få cykeln på en trailer eller baksidan av en lastbil kan bli lättare med hjälp av ordentliga ramper och hjälp av en vän. Saker du behöver
Motorcykel spärr ramp
spännband
Visa fler instruktioner
1

Välj en välgjord, mc-specifika ramp och centrera den På mitten av trailern eller flaket. Ladda motorcykeln och stanna när den främre däcket vidrör kanten av sängen. Om du använder en smal ramp, anlita hjälp av en vän som hjälper dig att driva fordonet uppför rampen. Sänk motorcykeln på sin cykelställ.
2

Välj två punkter på den främre delen av sängen för att användas som fästpunkter. Dessa punkter måste vara tålig nog att bära upp vikten av motorcykeln. Fäst spärr-side ändarna av tie-downs till de valda fästpunkter. Kör den lösa änden av spännband motorcykelns styre, skjuta tie-down krok över den del av baren närmast framgaffeln. Tillsätt en liten mängd av spänning till bandet med tie-Downs spärrfunktion. Upprepa på andra sidan av motorcykeln. Addera 3

Lyft motorcykeln upprätt och dra den vänstra sidan tie-down bandet tills den är tät och upprepa på höger sida. Båda banden ska dras åt jämnt. Skaka motorcykeln något för att testa spänningen på banden. Motorcykeln bör säkras ordentligt med remmarna och bör inte flytta eller vicka. Om motorcykeln flyttas alls eller börjar luta åt sidan, dra åt remmarna igen.
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset och höja bakluckan. Fäst de lösa spännband genom att binda överskottet lätt runt sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106705.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.