Hur Tappa en Yamaha ATV Förgasare

Alla förgasare används på Yamahas sortiment av terränggående fordon påverkas av den långsamma nedbrytningen av bensin under lagring, vilket resulterar i en goo-liknande substans som kommer att sätta igen förgasaren s bränslestrålarna och passager. Tömning av förgasaren innan en förlängd lagringsperiod kommer att förhindra denna klibbiga situation från att uppkomma. Medan många av de mindre Yamaha ATV modellerna ger obegränsad tillgång till förgasaren, mest större nytta och idrott modeller dölja förgasaren bakom framskärmen. Dräneringen Förfarandet liknar, dock skall framskärmen och eventuella åtföljande karosskomponenter tas bort från de större modellerna. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Tänger
stjärnskruvmejsel
skruvnyckel set
Gas kan
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

bort sitsen från ATV med hjälp av spaken sätet frigivning eller genom unbolting den från ramen med hjälp av en hylsnyckel.
2

bort pakethållaren rack och pensel vakt, eller gallret panelen på sport-modeller, med hjälp av en hylsnyckel.
3

Skruva av tanklocket för hand, sedan ta bort framskärmen från ATV med hjälp av en hylsnyckel. Förgasaren bör nu vara lättillgänglig inom ATV ram.
4

Vrid bränslekranen, placerad under vänster sida av tanklocket, till "Off". Dra bränsleslangen från bränslekranen utlopp genom att med en tång om du tänker ta bort förgasaren från ATV.
5

bort gasspjället lock, sitter på sidan av förgasaren, genom att använda en stjärnskruvmejsel. Dra gasvajern ändar av gasspjället. Avlägsna chokevajern från förgasaren genom att använda en skiftnyckel, om tillämpligt. Lossa klämmorna som fäster förgasaren till motorn och luften rutan med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra förgasaren ur motorn för hand. Hoppa över detta steg om du inte tänker ta bort förgasaren.
6

Placera flottörhuset dräneringsslangen, beläget längst ner i förgasaren, i en bensindunk. Lossa avtappningsskruven på sidan av flottörhuset genom att använda en platt skruvmejsel i syfte att dränera förgasaren. Dra åt avtappningsskruven efter förgasaren har tömts.
7

Skjut förgasaren in i motorn och dra kanalen luftskåpet över förgasaren inlopp. Sätt tillbaka chokevajern, gasvajer och gasspjäll locket på förgasaren. Dra åt förgasaren klämmor med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Hoppa över detta steg om förgasaren inte togs bort.
8

Tryck float slang kammarens avlopp i springan mellan den bakre delen av motorn och svingarmen. Skjut bränsleslangen på bränslekranen utlopp.
9

tillbaka framskärmen, pakethållaren rack, borstskyddet eller galler på ATV. Skruva fast tanklocket på plats och installera sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111699.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.