Hur Säkra din hjälm till din motorcykel

Motorcykel hjälmar bärs för att skydda huvudet mot stötar i en olycka. Men många ryttare vet inte vad jag ska göra med hjälmen när de tar en paus under en resa. Om du inte vill bära hjälm runt med dig, måste du hitta en säker plats att gömma det - helst på din cykel. Eftermarknad lås kan installeras på din motorcykel för att hålla hjälmen. Dessa lås ger ett bekvämt och säkert sätt att lämna din hjälm på motorcykeln. Saker du behöver
Hjälm säkerhetssele eller liknande eftermarknads produkt
Visa fler instruktioner
1

isär låset genom att låsa upp den med dess medföljande nyckeln och släpp den fria änden av kabeln. Ta den första sexkantiga bulten med insexnyckeln som ingår i paketet och skjut sedan låsa avsnittet bort. Separera profilstången änden från den mellersta delen av låset genom att skruva loss den andra sexkantsbulten med insexnyckeln igen.
2

Placera lämplig insats på styret med sin grop inför motsatt riktning Låskablar. Låset är utformad för att passa 7/8 tum, 1 tum och en ¼ tums styret. Den 7/8 tums insats och 1 tums insats kommer med i paketet, medan de 1 ¼ tums styret inte behöver en insats.
3

match upp profilstången slutet och mitten delen av låset runt motorcykelns styre. Om en insats användes, vara säker på att det är mellan de två delarna av låset. Det är bäst att placera låset i mitten av styret i mellan stammarna.
4

Bolt på andra sexkantsbulten med insexnyckeln för att stadigt fästa sektionen bar änden och den mellersta delen av låset runt motorcykelns styre.
5

Skjut låssektion på änden av mittsektionen. Kontrollera att låset fungerar korrekt. Vrid motorcykel styret för att säkerställa att låset inte kommer att störa driften av motorcykeln.
6

in den första skruven och dra åt den med insexnyckeln för att säkra låssektion med mittsektionen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108230.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.