Hur man tar över betalningar på en motorcykel

Köpa en motorcykel är mycket likt att köpa en bil. Om du inte har pengar att köpa motorcykeln rakt ut, kan motorcykeln köpet finansieras genom en bank. Precis som med ett bilköp dock måste du ha tillräcklig kredit historia och ett kvalificerat kredit värdering för att finansiera motorcykeln. Om du inte har en tillräckligt bra kredit värdering för att finansiera en motorcykel genom en bank, är det fortfarande möjligt att köpa en motorcykel genom månatliga betalningar genom att ta över de betalningar på en motorcykel som någon annan redan har finansierats. Saker du behöver
Payment avtal eller kontrakt
Visa fler instruktioner
1

Hitta någon som försöker sälja sin motorcykel. Om du inte känner någon som är ute efter någon att ta över deras motorcykel betalningar, kan du titta på nätet. Craigslist kan ha någon notering av människor i ditt område som vill bli av med sina motorcyklar och både Yakaz och sälja ett annonserna Bike funktion för människor som vill flytta sina cyklar till någon som kan ta över betalningarna.
2

Kontrollera med långivare som finansierar lånet för att se om de tillåter överföringar av lån. Vissa långivare faktiskt ge metoder för överföring av lån för en motorcykel in namnet på en annan köpare. Addera 3

Rita upp ett juridiskt avtal som anger villkoren för utbetalning avtalet. Kontraktet ska ange det sammanlagda beloppet för utestående lån, betalning som du förväntas göra varje månad och att den person vars namn står på lånet går att överföra motorcykel titel till dig efter slutförandet av lånet betalning. Också innehålla uppgifter om motorcykeln, såsom typ, VIN och registreringsnummer.
4

Underteckna kontraktet framför en notarie. Notarien verifierar båda underskrifter, vilket bevisar att den nuvarande ägaren av motorcykeln undertecknat kontraktet, vilket ger dig lite mer rättsligt skydd.
5

Gör dina betalningar i tid. Hoppa över betalningar eller göra dem sent kan upphäva villkoren i kontraktet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106774.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.