Power Commander Faceplate Knapp Användning Anvisningar

Använda Power Commander bränsleinsprutning controller att förändra en motorcykel bränsle kurvan vid låga, medelhöga och höga rpm intervall kan göra betydande prestandaförbättringar förändringar, ökar och utjämning kraftutveckling på vägen. Dessa förändringar görs normalt med hjälp av särskild programvara för att programmera Power Commander, men du kan också programmera dem manuellt med knapparna på Power Commander fronten. Även dessa knappar inte tillhandahåller ett omfattande utbud av alternativ, låter de dig att göra tillräckligt för att finjustera en motorcykel för att ändra körförhållanden. Saker du behöver
insexnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort sadeln för att komma åt enheten Power Commander, med hjälp av mekanismen sätet utsläpp eller genom unbolting sitsen med en insexnyckel.
2

Håll alla tre knapparna på Power Commander fronten och vrid motorcykelns tändning. Släpp knapparna när LED stapeldiagram på frontpanelen lyser helt en gång. Addera 3

Tryck på vänsterknappen en gång för att välja låg-områdesinställningar rpm bränsle. En enda lysdiod bar tänds, anger den aktuella inställningen nivå. Tryck på knappen en gång för att öka bränsle kurvan med en bar. Håll knappen intryckt för att minska bränsle-kurvan med en bar.
4

Tryck på mittknappen för att välja mellanregistret inställningar rpm bränsle eller höger för att välja hög-range inställning rpm bränsle. Justera bränsle kurvan som behövs, enligt samma metod som används för att justera den lägsta kategorin kurva rpm bränsle.
5

Vänta i 20 sekunder för att avsluta programmeringen funktionen utan att trycka på någon av knapparna. Grafen läge lyser på LED kommer att skifta från den aktuella inställningen till den lägsta bar, vilket indikerar att programmeringen är avslutad.
6

Slå av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108231.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.